0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

МСЛ сприяє олімпійським перемогам

В цьому році в складі українських делегатів на Олімпіаду в Лондон були делеговані і молоді спортсмени, для яких ця Олімпіада була першою в їх спортивній кар'єрі.

У підготовці до олімпійських змагань вони зіткнулися зі складнощами, з якими знайомі і неодноразові учасники ігор - недостатнім фінансуванням, відсутністю сучасних спортивних баз і відсутністю спонсорів, що в кінцевому результаті призвело до того, що на цій олімпіаді нашим спортсменам часто зовсім трохи не вистачало до призових місць.

В умовах обмеженого бюджету, для олімпійців дуже важлива підтримка спонсорів, які фінансують розвиток спортивного руху в Україні за рахунок власних коштів і не в останню чергу завдяки цьому додатковому фінансуванню Україна посіла 14 місце серед країн-учасниць Олімпіади. Однією з таких компаній є оператор державних лотерей «МСЛ».

Майже 2,5 мільйона гривень за 2 роки оператор державних лотерей «МСЛ» вклав з власного прибутку в спонсорську підтримку спортивних організацій України, серед яких числиться ФСО (Фізкультурно-спортивне товариство) «Динамо» - чиї спортсмени на Олімпійських іграх 2012 в Лондоні принесли в скарбничку Україні олімпійські медалі.

Серед них українська фехтувальниця Яна Шемякіна, яка виграла золото у своїй суперниці Брити Хайдеманн завдяки «золотому уколу» в додатковий час. А також динамівець Олексій Торохтій, який завоював золоту медаль у важкій атлетиці, піднявши сумарну вагу у двоборстві в 412 кг (185кг + 227 кг), двічі срібна медалістка Інна Осипенко-Радомська, яка виграла медалі в змаганнях з веслування на байдарках, квартет жіночої естафети 4х100, який завоював сенсаційну бронзу, борець Валерій Андрійцев завоювавший срібло, наші боксери - Ломаченко, Усик, Берінчик, які вразили увесь світ і багато інших.

Але всіх цих перемог могло б і не бути, адже зараз спортсмени відчувають досить сильну нестачу в якісному спортивному обладнанні та спортивних базах, на яких можна було б готуватися до змагань. У такі моменти на допомогу приходять такі компанії як оператор державних лотерей «МСЛ», готові надати спонсорську підтримку і вплинути на розвиток спортивної діяльності в Україні. Організація змагань серед молодіжних команд, оновлення спортивного інвентарю, реконструкція напівзруйнованих спортивних комплексів - ось те, чого зараз потребують спортивні організації і в що вкладаються спонсорські пожертви.

Будучи в курсі потреб спортивних організацій, компанія «МСЛ» із завидною частотою займається організацією спортивних заходів. Одним з останніх значних вкладень компанії в підтримку спорту стала реконструкція Луганського спортивного комплексу, який був практично повністю зруйнований. Завдяки цій підтримці, комплекс, який у минулому приніс країні кілька олімпійських чемпіонів, був відновлений практично «з нуля» і тепер може і далі виховувати майбутнє покоління олімпійських призерів.

Генеральний директор «МСЛ» Євген Власенкоз приводу вкладень в розвиток спорту в Україні: «Наша компанія дотримується принципу цільових програм, які дозволяють вкладати гроші в конкретні об'єкти та починання. Причому, мова йде не про ті гроші, які ми платимо державі в якості податків, а про наші прибутки. У нас є розуміння соціальної функції лотерей, тому така робота є для нас нормою життя. Ми будемо підтримувати тісні контакти з Олімпійським комітетом України, з товариством «Динамо», ветеранськими організаціями спортсменів. Здоровий спосіб життя, розвиток фізкультури і спорту в нашій країні були і залишаються нашими головними пріоритетами».

У список організацій, які фінансово підтримує оператор державний лотерей «МСЛ» входять: Федерація ветеранів фізкультури і спорту, НОК (Національний Олімпійський Комітет), ФСТ Динамо, ФК Шахтар, Федерація спортивного туризму в Україну, дитячі юнацькі спортивні школи та інші організації, завдяки фінансовій допомозі МСЛ було проведено багато спортивних змагань.

Поділитись:
13 серпня 2012
Ми у Viber!