0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Луганчанин виграв 5 000 000 гривень у літній акції від лотереї «Лото-Забава»

У неділю, 5-го серпня, 54-х річний житель Луганської області виграв 5 000000 гривень, ставши переможцем літньої акції «Відпустка мільйонерів!» від «Лото-Забава». Цікаво, що під час розіграшу, Юрій, переможець конкурсу, перебував у лікарні. Дізнавшись про свою перемогу, новий мільйонер «Лото-Забава» був ошелешений і неймовірно щасливий, тому що тепер за допомогою виграшу, він зможе поправити своє здоров'я.

Як розповідає Юрій, він почав грати в лотерею «Лото-Забава» два з половиною роки тому. Все почалося з прохання товариша привезти кілька лотерейних квитків з Києва, куди Юрій вирушав у справах. Заради інтересу, майбутній переможець вирішив спробувати свою удачу і з тих пір почав регулярно купувати квитки і дивитися щотижневі розіграші по телевізору. Сім'я завжди підтримувала Юрія в його бажанні стати мільйонером і зараз, коли глава сімейства став переможцем, життя звичайної сім'ї з Луганської області кардинально зміниться.

Уже зараз мільйонер має скромні, але благородні плани на свій виграш. Як розповів Юрій, гроші витрачати він буде з розумом. Крім оплати свого лікування, він збирається всіляко допомагати своїй сім'ї і родичам, а також зробити ремонт.

Літо мільйонерів «Лото-Забава» триває. До кінця акції буде розіграно ще 15 000 000 гривень. Квитки 680 тиражу вже у продажу, реєстрація учасників акції в самому розпалі, і в найближчу неділю визначиться новий переможець акції і володар цілого статку в 5 000 000 гривень.

Поділитись:
9 серпня 2012
Ми у Viber!