0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Киянин виграв квартиру в лотерею «ХТО ТАМ»

В суботу 18 серпня в державній лотереї «ХТО ТАМ» виграли 348-ю квартиру в історії гри. Переможцем став киянин Володимир Іванович Горголь.


54-річний Володимир Іванович працює водієм і завдяки щасливому випадку живе в десяти хвилинах ходьби від виграної квартири.


- Я граю в різні лотереї дуже давно, ще з часів Союзу, - розповів Володимир Іванович. Особливо мені подобається квартирна лотерея «ХТО ТАМ», тому що її цікаво дивитися по телевізору. Це справжнє телешоу, яких в Україні мало. Квитки «ХТО ТАМ» я почав купувати, як тільки вони з'явилися у продажу. Дуже хотів виграти запрошення в студію, але мені не щастило. Бували моменти, коли я кидав грати, потім знову починав. А нещодавно я прочитав в газеті, що лотерея «ХТО ТАМ» розігрує квартири майже поряд з моїм будинком. Звичайно, я не міг упустити такий шанс і пішов купувати лотерейні квитки. З шостого або сьомого разу пощастило - викликали в студію.


У студії під час телерозіграшу «ХТО ТАМ» киянину пощастило більше за інших учасників гри - він вийшов у фінал, отримавши шанс виграти квартиру. Правильно вибравши один з шести ключів, Володимир Іванович відкрив двері в умовну лотерейну квартиру, за якими його чекав великий квартирний ордер.


- Квартира дістанеться нашій єдиній доньці Юлії, - сказав переможець. Вони з чоловіком Іваном у відпустці, відпочивають в Судаку, але гру дивилися і вже дзвонили, вітали з виграшем. Звичайно, вони щасливі - тепер будуть жити окремо, у своїй власній квартирі! А ми з дружиною Світланою дуже раді тому, що діти будуть жити недалеко. Коли з'являться онуки - нам легше буде допомагати їх ростити.


Відразу після розіграшу переможець і його команда підтримки (дружина та друзі) поїхали дивитися виграну квартиру, в якій вже зроблений ремонт і вбудована вся сантехніка. Дружина переможця Світлана Михайлівна в захваті від просторої кухні площею майже 19 кв. метрів, зазначила: «От пощастило донечці, я про таку кухню все життя мріяла!».


У цьому ж будинку, компанія МСЛ забронювала для своїх наступних переможців ще чотири однокімнатні квартири. Всі квартири (кожна площею більше 53 кв. метрів) розташовані в новому багатоповерховому будинку, побудованому за спеціальним проектом еліт-класу недалеко від станції метро «Академмістечко». Можна сказати, що це буде Будинок щасливчиків лотереї «ХТО ТАМ».


Погодьтеся, що виграти столичне житло вартістю півмільйона гривень, заплативши за лотерейний квиток «ХТО ТАМ» всього лише 5 гривень - це величезне щастя!

Поділитись:
20 серпня 2012
Ми у Viber!