0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Є перша виграна квартира в елітному ЖК «Грюнвальд»!

Усьому на світі є початок і є кінець. У суботу 18 серпня в студії «ХТО ТАМ» було покладено кінець тотальному невезінню фіналістів телерозіграшів квартирної лотереї, які 8 тижнів поспіль не могли підібрати ключі до головного призу – до квартири. Нарешті знайшовся справжній герой, щасливчик, котрий з першої спроби відкрив заповітні двері та отримав із рук Сергія Хариновича лотерейний ордер на виграну однокімнатну квартиру в столиці!

 

Водночас, виграна 348 квартира державної лотереї  «ХТО ТАМ» стала першою із 5-ти квартир, які лотерейний оператор МСЛ заздалегідь забронював для переможців квартирної лотереї в новому столичному житловому комплексі «Грюнвальд». Ми недарма так багато розповідали про цей елітний комплекс, приділивши увагу й чудовому розташуванню поблизу вікового лісу, й розвинутій інфраструктурі, й безпрецедентно розкішному плануванню квартир.

 

Минулої суботи сам переможець і його команда підтримки, і знімальна група «ХТО ТАМ», і ваш кореспондент, панове читачі, ще раз переконалися в справедливості красивих епітетів, якими ми так щедро нагороджували майбутні призи щасливчиків. Можемо з чистою совістю ще й ще раз сказати, що п’ятірці переможців, які отримають ключі від квартир в ЖК «Грюнвальд», дійсно дуже й дуже пощастило. Їм дістануться великі, світлі, теплі, з високими стелями квартири в чудовому, красивому столичному багатоповерховому будинку, розташованому в прекрасному місці  Києва. Браво, «ХТО ТАМ»! Ура, щасливчики!

Окремі аплодисменти переможцю. По-перше, киянин Володимир Горголь (майже Гоголь, як шуткує сам герой) виявився багаторічним передплатником нашої газети, багаторічним гравцем у квартирну лотерею «ХТО ТАМ» та «Лото-Забава». По-друге, пану Володимиру вдалося майже неймовірне,- він виграв новеньку столичну квартиру в 10-ти хвилинах пішки від своєї нинішньої квартири!  Але головне диво попереду. Як розповів пан Володимир, у нього була тимчасова перерва в грі в «ХТО ТАМ» (накопичилася втома, підкралося розчарування), та коли він прочитав у «Азарті», що квартирна лотерея розігрує 5 квартир в елітному комплексі майже поруч із його домом, серце досвідченого гравця забилося сильніше й він з новою енергією поринув у гру. Ні на що не натякаємо, але здається, що з пана Володимира «причитается»! І він таки вже накрив на честь виграшу «легеньку галявинку» в своїй новій оселі (про що красномовно свідчать фотографії). А ще наш герой та його чудова дружина пані  Світлана клятвено обіцяли запросити знімальну групу «ХТО ТАМ» на новосілля, яке за їхніми словами не за горами.

 

Втім, як це часто буває в «ХТО ТАМ», виграна квартира дістанеться не самому переможцю, а його дітям, точніше кажучи, доньці Юлії та зятю Івану. Поки що всі живуть разом, але завдяки зусиллям Володимира Івановича дуже скоро молода сім’я отримає ключі від своєї власної квартири. Та ще якої чудової, та ще й неподалік від батьківського дому. Лише оцініть всю красу ситуації: можна й на обід до батьків приходити, й онуків (а вони тепер точно будуть) зненацька «підкидати», й допомагати рідненьким, адже не такі вже молоді й не дуже здорові.

Хочу сказати кілька добрих слів про друзів наших героїв, які вболівали за них у студії та супроводжували до виграної квартири , Антона Антоновича та  Галину Іванівну. Неймовірно приємно було спостерігати за реакцією цих людей, які від усього серця бажали успіху пану Володимиру та щиро раділи його перемозі. Чисті, дійсно високі відносини в наш час треба цінувати, і я оцінив, і до вас хочу донести, шановні читачі, ту чисту мелодію справжньої дружби, яка, повірте, дорого коштує!  Щиро бажаю всій чудовій четвірці здоров’я, здоров’я, здоров’я та довгих щасливих років життя. А їх дітям та онукам великої любові до батьків.

Тож, початок заселення нового чудового будинку в столичному ЖК «Грюнвальд» переможцями квартирної лотереї «ХТО ТАМ» ми зафіксували. Пораділи почину. А тепер чекаємо від наступних фіналістів результативних спроб, рішучості боротися до перемоги, інтуїтивних знахідок. До речі, ось що розповів про свої знахідки та передчуття переможець минулої гри.

 

-          По-перше, цього щасливого разу я купив 5 білетів «ХТО ТАМ», і один із них виявився з ТБ. По-друге, я грав під №5. По-третє, я виграв у конкурсі «Домофон» 5 500 грн. І взагалі п’ятірка – це моє число. Якщо скласти всі цифри мого дня, місяця та року народження, то виходить число 32, а 3+2=5. Є ще запитання, чому я взяв ключ №5? 

 

А від себе додам, що й квартира, яку виграв пан Володимир, щоб ви не сумнівалися - саме на п’ятому поверсі!

Я.Свій

Поділитись:
20 серпня 2012
Ми у Viber!