0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Джек-пот для всієї родини

 

У державній лотереї «Лото-Забава» виграний рекордний джек-пот - 12 мільйонів гривень!


Рекордний для «Лото-Забава» джек-пот в 12 мільйонів гривень було зірвано 3 червня. Джек-пот був встановлений 1 січня 2012 і протримався трохи більше 5 місяців. Володарем великого виграшу став гравець з Луганської області, який придбав виграшний квиток у фірмовому Лото-маркеті компанії МСЛ.


Переможцем найпопулярнішою лотереї України «Лото-Забава» став колишній шахтар з луганської області на ім'я Микола. У «Лото-Забава» він почав грати сім років тому, і завжди вірив, що одного разу приєднається до «Фабриці мільйонерів». Віра в перемогу Миколи вселилася і в його дружину Людмилу. З тих пір кожну неділю сім'я грала в «Лото-Забава».



«Це джек-пот для всієї нашої великої родини!» - Сказали в один голос Микола і Людмила в прямому ефірі розіграшу лотереї «Лото-Забава». Тепер вони зможуть купити дочці квартиру, допомогти всім своїм близьким вирішити ще вчора, здавалося, нерозв'язні фінансові проблеми. Щасливі власники найбільшого джек-поту за всю історію лотереї «Лото-Забава» впевнені, що потрібно вірити і грати, тоді удача обов'язково буде супроводжувати і приведе кожного до бажаного результату, своєму щасливому виграшу.
 


Слід зазначити, що за кількістю переможців-мільйонерів «Лото-Забава» є абсолютним рекордсменом України. 126 людей стали мільйонерами зігравши в цю найпопулярнішу лотерею. Таким чином, «Лото-Забава» підтверджує свою гучну назву «Фабрика мільйонерів» адже тільки за 5 місяців поточного року в лотереї «Лото-Забава» володарями мільйонних виграшів стали 23 гравці.

Поділитись:
13 червня 2012
Ми у Viber!