0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

В Києві зібрались світові лідери лотерейного бізнесу.

У Києві з 29-31 травня 2012 відбувся Світовий лотерейний семінар, присвячений темі «Безпека та ризик-менеджмент», організаторами якого виступили оператор державних лотерей України компанія МСЛ, Всесвітня і Європейська лотерейні асоціації.


«Важливим фактором формування позитивного іміджу Україні в світі та визнання ролі МСЛ у діяльності Європейської лотерейної асоціації, є проведення такого масштабного заходу як Світовий лотерейний семінар в Києві, тим паче напередодні ЄВРО-2012», - заявив Євген Власенко, Генеральний директор компанії МСЛ .


На семінарі був присутній топ-менеджмент лотерейних компаній, більш ніж з 30 країн світу, високопоставлені державні діячі, представники Міністерства Внутрішніх Справ України.


«Представники Всесвітньої та Європейської лотерейної асоціації з Великобританії, Франції, США, Китаю, Кенії під час 3-х денного семінару, мали можливість обговорити міжнародну практику і перейняти досвід один одного. Оцінити ефективність контролю, рівень захисту і стандарти безпечного управління на сучасному лотерейному ринку України, а також ознайомитися з найбільш актуальною інформацією про заходи безпеки, вжиті Україною в рамках ЄВРО-2012 », - розповів Террі Пюжоль, Голова Ради безпеки та ризик-менеджменту Всесвітньої лотерейної Асоціації.


У лотерею із задоволенням грають мільйони людей. Однак далеко не всі знають про вжиті заходи безпеки лотерейної індустрії, завдяки яким можна бути впевненим в правдивості результатів розіграшів.


«Усі члени Всесвітньої лотерейної асоціації дотримуються строгих правил і високих стандартів соціальної відповідальності, стежать за безпекою ігри, а також за тим, щоб прибуток від лотерей йшла на добрі справи і в благодійні організації», - зазначив Террі Пюжоль.


«Перемога України в боротьбі за право провести ЄВРО-2012 - знакова подія, значно підвищує євроінтеграційні перспективи країни. Частина доходів від лотерейного бізнесу повинна спрямовуватися на вирішення соціально-гуманітарних проблем суспільства, зокрема фізкультури і спорту, що дасть можливість направити сотні мільйонів гривень на будівництво спортивних споруд, фінансування олімпійського руху, поліпшення здоров'я нації. Спорт і лотерейний бізнес мають давні і тісні відносини. Сьогодні НОК, спортивне товариство «Динамо» разом з компанією МСЛ підтримують і фінансують спортивний рух в Україні. Тільки 10% дітей нашої країни займаються спортом. Підтримка та розвиток дитячого спорту з МСЛ дуже важлива для України, - наголосив депутат Верховної Ради, Віце-президент Національного олімпійського комітету України Віктор Корж.


МСЛ з кожним роком збільшує обсяги відрахувань коштів, як до державного бюджету, так і на розвиток спорту, на підтримку параолімпійського руху в Україні.


«Проведення такого масштабу заходу в Києві, як Світовий лотерейний семінар, виводить Україну на міжнародний економічний рівень. В Україну з усього світу з'їхалися лідери світового бізнесу щоб обговорити ефективну співпрацю між представниками державних лотерей і гравцями - найактуальніших завдань на сьогодні та обмінятися досвідом. Питання безпеки бізнесу залишаються ключовими для будь-якого сектору економіки, а для операторів лотерей, є життєво необхідними», - зазначив Євген Власенко.


Світовий лотерейний семінар в столиці Україні допоміг по-новому поглянути на проблеми і можливості, які стоять перед представниками лотерейного бізнесу. Бернадет Лобжуа, Генеральний секретар Європейської лотерейної асоціації, вважає, що міжнародні семінари, конференції і програми, є найбільш потужним ресурсом і безцінним досвідом на сучасному лотерейному ринку: «Ми вдячні керівникам цих організацій, зокрема компанії МСЛ, які вкладають свої сили і час, щоб допомогти всім нам зрозуміти, як найкращим чином обслуговувати і підтримувати представників лотерейного бізнесу ». 

Поділитись:
1 червня 2012
Ми у Viber!