0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Луганчанин виграв 349-ту квартиру в лотереї «ХТО ТАМ»

У суботу, 25 серпня була виграна 349-та призова квартира лотереї «ХТО ТАМ». Щасливим власником нової квартири з ремонтом в Києві став житель міста Кремінна Луганської області Олександр Чмельов.

Як розповів переможець, білет він купив випадково:

- Я хотів запросити свого товариша на рибалку, - говорить Олександр, - прийшов до нього в кіоск, де він продає газети, журнали і лотерейні білети. Він сказав, що компанію мені скласти не зможе, ну я і пішов собі. І тут він, уже в спину мені, крикнув: «Ти що ж, даремно приходив? Візьми хоч пару лотерейних білетів ». Я попросив його дати два квитки «ХТО ТАМ», - цю лотерею я давно знаю і іноді в неї граю. Я заплатив 10 гривень, Сашко роздрукував на терміналі два лотерейних білета. Подивився і каже: «А у тебе в одному квитку є два знака« ТБ ». Давай зареєструю, може, в студію потрапиш ». «Реєструй, - кажу, - ти мій номер телефону знаєш». А через кілька днів мені зателефонували і запросили в Київ на телерозіграш. Ось так замість риболовлі я потрапив у студію «ХТО ТАМ».

В студії Олександр успішно впорався з усіма конкурсами лотереї і вийшов у фінал. За правилами фінального розіграшу «ХТО ТАМ», гравець повинен вибрати один ключ, який відкриває двері в квартиру з шести запропонованих ключів. Олександр, сам не знаючи чому, вибрав ключ № 2 і легко відкрив двері, за якими його чекав великий лотерейний ордер на однокімнатну квартиру в столиці в елітному ЖК «Грюнвальд». Зі слів Олександра, поки що в новій квартирі поживуть його батьки, а потім він віддасть її своїм дітям.

Нагадаємо, що в цьому ж будинку, оператор державних лотерей «МСЛ» забронював для переможців лотереї «ХТО ТАМ» п'ять однокімнатних квартир. Дві з них уже розіграні, а три очікують своїх господарів в найближчих розіграшах лотереї. Усі квартири розташовані в новому багатоповерховому будинку, побудованому за спеціальним проектом еліт-класу недалеко від станції метро «Академмістечко». Наступна квартира буде розіграна в суботу, 1 вересня о 9:00 у прямому ефірі телеканалу «1+1».

Поділитись:
28 серпня 2012
Ми у Viber!