0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Новачку пощастило зірвати джек-пот 7 000 000 гривень

Гравець, який зірвав 9 вересня Джек-пот «Лото-Забава» у 7 мільйонів гривень грав у лотерею другий раз в житті.

Як розповів сам володар багатомільйонного виграшу 36-річний Василь, історія його виграшу - це унікальний, щасливий випадок, який підтверджує, що новачкам щастить.


Справа в тому, що Василь грав у лотерею другий раз в житті (по своїй натурі Василь скептик і в можливість виграти ніколи не вірив). Перший раз до гри підштовхнув простий інтерес до лотереї, про яку він кілька разів чув. А до другої гри його підштовхнула проста випадковість. Працюючи логістом-експедитором, Василь доставляє товар в магазини і під час доставки в одну з точок на Шулявці, знайшов на дорозі 10 гривень, які лежали в декількох метрах від кіоску «Державні лотереї».


Як сказав володар 7-ми мільйонного джек-поту:«Я вирішив, що сьогодні вдалий день, і на ці гроші зіграю в лотерею. Вирішив випробувати долю, зігравши в «Лото-Забава». Додав 10 гривень зі свого гаманця і купив два квитки по 10 гривень. Потім поїхав робити доставку в інший район - і там купив два квитки. Телеефір я не дивився, на сайт оператора лотерей не заходив і про те, що виграшний квиток куплений в Києві біля Шулявки - я не чув. Через два дні після розіграшу приїхав з черговою доставкою на Шулявку і вирішив в тому ж кіоску перевірити квитки - в перших трьох квитках були виграші - 2 грн., 4 грн. і знову 2 грн., а в четвертому продавець сказала - «7 000 000 гривень. Я вас вітаю з виграшем! ». Я не повірив, вирішив, що це жарт чи знущання. Але жінка розвернула до мене екран терміналу, і я побачив, що це правда. Я забрав квиток, перевірив його на сайті МСЛ - той самий результат. Спочатку відчув шок і розгубленість, не розумів, що робити далі. Потім дізнався, куди мені потрібно йти з квитком для оформлення виграшу. Коли прийшов у Київське представництво МСЛ мені підтвердили, що я - мультимільйонер. Після оформлення виграшу, не приховую, святкував. Але близьким поки не говорив. Коли почну отримувати виграш - потішу їх новиною і подарунками, а поки - це сюрприз».


Завдяки виграшу Василь планує почати життя справжнього мультимільйонера: «Найближчим часом я планую з другого разу знайти своє особисте сімейне щастя - скоро у мене відбудеться весілля. Як показує життя - друга спроба для мене фантастично вдала. Упевнений, що це відноситься не тільки до лотереї. Тим більше, питання достатку в родині тепер не встане. Ще погашу борги, в які вліз, щоб оплатити дочки операцію на очах (у Василя дочка і син від першого шлюбу). Ну і звичайно, власний бізнес - я давно про це мріяв і намагався заробити на купівлю комбайна, щоб почати свій сільськогосподарський бізнес, але ніяк не вдавалося, а тепер і своя земля, і своя техніка. Але я ніколи в житті не міг припустити, що я здійсню свої мрії завдяки лотереї, в яку я випадково зіграв. Знайдені біля кіоску «Державні лотереї» 10 гривень змінили моє життя. Це просто удача! ».


Удача - це готовність використати свій шанс і рішення діяти. Василь - 144-й мільйонер за всю історія «Лото-забава» і 41-й мільйонер тільки за 2012 рік, свою удачу «зловив за хвіст», а тим часом улюблена мільйонами українців лотерея розігрує черговий джек-пот, який стартував з суми 5 000 000 гривень.

Поділитись:
21 вересня 2012
Ми у Viber!