0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

На старті конкурс «Кращий продавець лотереї« ХТО ТАМ »

Увага, увага, увага!
На старті конкурс «Кращий продавець «Хто там»

 


З 10 вересня 2012 року починається безпрецедентне змагання за звання «Кращий продавець лотереї «ХТО ТАМ». Його мета - в масштабі всієї країни визначити кращих продавців цієї унікальної і цікавої лотереї.

Як і у всіх змаганнях, в конкурсі «Кращий продавець «ХТО ТАМ» існує встановлений регламент проведення змагань і встановлена ​​дисципліна.
Отже, до участі в конкурсі допускаються ВСІ продавці / розповсюджувачі лотерей.
У рамках змагань необхідно:
• продавати не менше 35 білетів лотереї «ХТО ТАМ» на тиждень (з понеділка по неділю);
• пропонувати клієнтам зареєструватися для участі в телевізійному розіграші, в тому числі на інтерактивний конкурс;
Інформація про продажі буде відслідковуватися через Центральну систему МСЛ за фактом транзакцій на терміналі.

Щотижня серед всіх продавців, що продали 35 і більше квитків «ХТО ТАМ» на тиждень (за допомогою комп'ютерного генератора випадкових чисел), буде визначено 100 щасливчиків, які отримають почесні призи - поповнення рахунку мобільного телефону номіналом 20 гривень.
35 і більше проданих квитків - 1 шанс на участь у розіграші;
70 і більше проданих квитків - 2 шансу на участь у розіграші;
105 і більше проданих квитків - 3 шансу на участь у розіграші і т.д.
Кожен з переможців отримає іменний диплом «Кращого продавця лотереї «ХТО ТАМ» тижня», а імена переможців будуть публікуватися щотижня на сторінках газети «АЗАРТ від МСЛ». Про Вас дізнається вся країна, шановні продавці!

Щомісяця серед усіх продавців, що продали 35 і більше квитків «ХТО ТАМ» на тиждень (за допомогою того ж комп'ютера з генератором випадкових чисел) буде розіграний приз - телевізор.

Конкурс триватиме 4 місяці і закінчиться 30 грудня 2012 року. По його завершенню, серед всіх продавців, які продавали 35 і більше квитків «ХТО ТАМ» на тиждень протягом не менше 7 тижнів за час проведення конкурсу (за допомогою комп'ютерного генератора випадкових чисел), буде визначено 5 головних переможців Конкурсу.
Вони отримають звання «Кращого продавець лотереї« ХТО ТАМ »року», пам'ятні дипломи та цінні призи по 5 000 гривень. Церемонія нагородження пройде під час прямого ефіру телевізійного розіграшу лотереї «ХТО ТАМ», а ввечері того ж дня переможці візьмуть участь у святковій вечері разом з керівництвом компанії МСЛ та ведучими телевізійних розіграшів цієї лотереї

Поспішайте зв'язатися з Вашим менеджером, щоб підтвердити свій контактний номер телефону для участі в конкурсі та отримання призів. Адже саме Ви можете стати кращим продавцем!
Для дотримання правил участі в конкурсі, на будь-яку точку продажів в будь-який момент може прийти «таємний покупець» з інспекцією. Коли і в яку точку продажів може прийти такий «таємний покупець», звичайно, залишиться секретом для всіх учасників конкурсу. Тому будьте уважні до кожного Вашого покупця, адже саме він може виявитися тією людиною, яка допоможе Вам виграти приз. Ми впевнені, що Ви завжди активно поширюєте квитки лотереї, але зараз у Вас з'являються додаткові стимули для ще більш продуктивної роботи.


Не пропустіть свій шанс!

Організатор конкурсу «Кращий продавець лотереї «ХТО ТАМ» - ТОВ «Технології маркетингу».

Поділитись:
6 вересня 2012
Ми у Viber!