0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Гравець лотереї відмовився від виграної квартири

Мезин Олександр Олексійович з Херсона виграв головний приз лотерейного телешоу «ХТО ТАМ» - квартиру в Києві. 29 вересня, в прямому ефірі телеканалу «1+1» Олександр Олексійович успішно пройшов всі конкурси телевізійного шоу і у фіналі вибрав ключ, який відкрив умовні двері в 350-ту квартиру, що розігрувалась лотереєю «ХТО ТАМ».


Як сказав переможець, до участі у лотерейному телешоу «ХТО ТАМ» його підштовхнув азарт і бажання допомогти онукам. Для однієї своєї внучки в 2009 році він виграв у «ХТО ТАМ» ноутбук в конкурсі по телефону. А другий внучці, Наталі тоді ж пообіцяв виграти квартиру. І через три роки виконав обіцянку, вигравши в минулу суботу шикарну однокімнатну квартиру з ремонтом в Києві площею 55 кв. метрів.

Олександр Олексійович приїжджав в студію на розіграш у супроводі своєї невеликої команди підтримки - чоловіка внучки, який в лотерейні виграші ніколи не вірив, а після шоу кардинально змінив свої погляди і на лотерею і на захоплення Олександра Олексійовича. В студії Олександр Олексійович зробив його родині подарунок, вартістю понад півмільйона гривень - стільки коштує шикарна квартира в новому елітному комплексі «Грюнвальд», розташованому недалеко від станції метро «Академмістечко».

Сам заслужений військовий ветеран ракетних військ залишиться жити в Херсоні. Військова пенсія дозволяє почувати себе комфортно, житлом забезпечений. А в найближчих планах Олександра Олексійовича Мезина - знову потрапити на телевізійне шоу «ХТО ТАМ» і виграти квартиру в Києві в тому ж будинку для своєї другої внучки. Адже лотерея «ХТО ТАМ» заздалегідь зарезервувала для майбутніх переможців відразу 5 квартир у цьому житловому комплексі. 3 квартири вже виграли, дві ще чекають на своїх власників.

Поділитись:
2 жовтня 2012
Ми у Viber!