0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Гравці лотерей «М.С.Л.» внесли свій внесок у розвиток світового кінематографу

9 жовтня в столичному кінотеатрі «Київ» відбулася прес-конференція з нагоди проведення 42-го міжнародного кінофестивалю «Молодість», який традиційно підтримує найбільший лотерейний оператор Східної Європи - «М.С.Л.» та його гравці.

 

В ході прес-конференції генеральний директор МКФ «Молодість» Андрій Халпахчі не зміг не згадати вклад компанії «М.С.Л.» у розвиток кінофестивалю, і від свого імені висловив вдячність лотерейному оператору «М.С.Л.» і всім гравцям, за надану фінансову підтримку, яку компанія надає кінофестивалю впродовж 13 років. Зі слів Андрія Халпахчі, саме ця фінансова підтримка дозволяє із року в рік проводити такий важливий для міжнародної репутації України кінофестиваль. Адже, обіцяні від держави гроші на підтримку кінофестивалю, який проводять на протязі вже 42-х років, поки так і не надійшли.

 

Завдяки самовідданій роботі організаторів кінофестивалю і спонсорській підтримці з 20 по 28 жовтня, кінофестиваль зможе запропонувати українським глядачам величезну кінопрограму та різноманітні заходи, у тому числі й численні майстер-класи. Відносно українських талантів, стало відомо, що за почесне звання кращого українського фільму будуть змагатися 27 робіт.

 

Генеральний директор компанії «М.С.Л.» Євген Власенко: Підтримка культурно-освітніх і соціальних програм є невід'ємною складовою діяльності нашої компанії. У цьому ми бачимо внесок лотерейного бізнесу в розвиток культури нашого суспільства. Ми хочемо, щоб наші гравці знали, що у розвитку світового кінематографу - є безпосередньо їхнім внеском. Граючи в лотереї «М.С.Л.», Ви робите свій внесок у розвиток культури та спорту.

 

МКФ «Молодість» та «М.С.Л.» разом вже 13 років. За цей час фестиваль представив українцям найкращі досягнення кіномистецтва і отримав славу кіноподії світового масштабу. Традиційно і цього року, оператор державних лотерей «М.С.Л.» є спонсором Гран-прі КФ «Молодість» в розмірі 10 тисяч доларів.

 

Довідка: Компанія «МСЛ» - є найбільшим та найнадійнішим лотерейним оператором в Україні, який здійснює свою діяльність на ринку України впродовж 42-х років. Серед лотерей компанії «М.С.Л.» найвідоміші лотерейні бренди: «Лото-Забава», «ХТО ТАМ», «Спортліга», «Мегалот», «Спортпрогноз», «Гонка на гроші» і численні миттєві лотереї. Щорічно «М.С.Л.» підтверджує статус лідера, нарощуючи темпи реалізації, розробляючи нові продукти, збільшуючи суми відрахувань до державного бюджету України та суми благодійної та спонсорської допомоги.

Поділитись:
10 жовтня 2012
Ми у Viber!