0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

У Дніпропетровську виграна половина джек-поту лотереї МЕГАЛОТ

Жовтень стає традиційно щедрим на виграші місяцем для державної лотереї «МЕГАЛОТ». У жовтні 2011 року гравець зі Львова зірвав джек-пот у 13,8 млн. грн., А через рік, у суботу 13 жовтня 2012 року, відбулася чергова сенсація серед числових лотерей України - у лотереї «МЕГАЛОТ» виграли половину джек-поту-Мегапризу розміром у 7,5 мільйонів гривень.

 

За вгадані 6 чисел із 42-х, гравець із Дніпропетровська виграв один з двох багатомільйонних призів лотереї. Нагадаємо, що на даний момент у лотереї «МЕГАЛОТ» розігрується найбільший Мега джек-пот в Україні - 15 мільйонів гривень, а також Мегаприз, який становить 7,5 мільйонів гривень.

 

Володар Мегапризу зробив ставку на один ігровий варіант, який коштував всього 5 гривень. Гравець не вгадав Мегакульку, тому Мега джек-пот державної лотереї встояв! Згідно з правилами лотереї, гравець міг додатково придбати всі можливі варіанти «Мегакульок» всього за 9 гривень і в такому випадку виграш міг скласти 15 000 000 гривень!

Виграшна ставка була зроблена в Дніпропетровську на вулиці Героїв Сталінграда, 118д.

Кількість і активність гравців, що реєструють свої ставки у лотерею «МЕГАЛОТ», зростає із кожним тиражем, а від цього безпосередньо залежить частота виграшів.

Тому не виключено, що незабаром у лотереї «МЕГАЛОТ» з'являться щасливі власники чергового Мегапризу, або Мега джек-поту, який на цей раз встояв.

Тим більше, що з можливістю додатково придбати всі дев'ять Мегакульок до основного ігрового варіанту, значно зросла ймовірність його виграшу. Наступний розіграш двох багатомільйонних призів відбудеться у середу, 17 жовтня о 20:50 на Першому Національному каналі. На кону стоїть Мега джек-пот у 15 млн. грн. та Мегаприз у 7,5 млн. грн. і чим більшою буде активність гравців, тим більшою стає ймовірність розіграшу цих призів.

 

Компанія «МСЛ» щиро вітає гравця і сподівається на його якнайшвидшу появу для оформлення мультимільйонного виграшу в Дніпропетровському представництві. Згідно з умовами проведення лотереї, виграш буде виплачений протягом 18 місяців з моменту оформлення документів гравцем.

 

Довідка: «МЕГАЛОТ» - одна з найпопулярніших числових лотерей у портфелі оператора державних лотерей "М.С.Л.". Ця лотерея, традиційно, розігрує один з найбільших джек-потів. Для цього необхідно вгадати 6 чисел із 42-х і «Мегакульку» (число від 0 до 9). Крім того, з 3 жовтня 2012 гравці лотереї «МЕГАЛОТ» мають можливість виграти Мегаприз за вгадані 6 чисел із 42-х без Мегакульки. Ігрова формула 6 із 42 зараз є найвигіднішою серед лотерей з багатомільйонними виграшами. Сума Мегапризу складає, рекордні для цієї категорії лотерей, 7,5 мільйонів гривень.

Поділитись:
13 жовтня 2012
Ми у Viber!