0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Вигравай, вигравай, вигравай – з лотереєю “Спортліга”!

Вигравай, вигравай, вигравай – з лотереєю “Спортліга”!

 

2 грудня завершується чемпіонат України з футболу, і сезон справжнього азарту добігає кінця. Саме тому державна лотерея “Спортліга” пропонує всім фанатам футболу закумулювати максимум яскравих емоцій про запас, взявши участь у новій акції “Вигравай, вигравай, вигравай!

З 19 листопада до 16 грудня 2012 року гравці лотереї “Спортліга” (що зробили ставки від 20 грн) зможуть виграти не тільки великі гроші, але й цікаві, корисні та сучасні призи під час щотижневих розіграшів.

Отже – любіть спорт, робіть ставки, вірте в удачу та ВИГРАВАЙТЕ, ВИГРАВАЙТЕ, ВИГРАВАЙТЕ з лотереєю “Спортліга”!

 

З правилами й умовами акції, будь ласка, ознайомтеся нижче.

 

 

 

 

 

 

ПОРЯДОК

проведення безоплатної рекламної акції

«Роби ставки і вигравай, вигравай, вигравай!»

 

 

1. Безоплатна рекламна акція «Роби ставки і вигравай, вигравай, вигравай!»

 (далі – Акція) проводиться з метою популяризації (рекламування) серед населення державної лотереї «Спортліга» та основного напряму діяльності ТОВ «М.С.Л.» – випуску та проведення державних грошових лотерей.

 

2. Акція проводиться товариством з обмеженою відповідальністю «М.С.Л.», що знаходиться за адресою: 01004, м. Київ, вул. Шовковична, 50-а, код ЄДРПОУ 30109292 (далі – МСЛ).

 

3. Акція проводиться на всій території України.

 

Строк проведення Акції – з 19 листопада 2012 року до 16 грудня 2012 року включно.

 

4. Акція проводиться виключно серед гравців державної лотереї «Спортліга» (далі – гравців), які зареєструвались як учасники Акції в один із способів, що визначені цим Порядком. Учасниками Акції можуть бути тільки повнолітні особи.

 

5. Для участі в Акції гравець державної лотереї «Спортліга» (далі – лотерея), який зробив ставку на експрес або систему на суму не менше 20 грн. у відповідний період Акції, повинен зареєструватись як учасник Акції в один з наступних способів:

  • шляхом надсилання sms-повідомлення з літерою «S» на номер 3011 та отримання sms-повідомлення, яке підтверджує факт реєстрації;
  • шляхом надсилання на адресу 02105, м. Київ, просп. Миру, 15-А, к. 401/1  через відділення поштового зв’язку листа з повідомленням про вручення, в якому обов’язково зазначити номер мобільного телефону гравця, додавши до цього листа копію чеку гравця, який засвідчує здійснення гравцем у відповідний період Акції ставки на експрес або систему на суму не менше 20 грн. На конверті з вказаним листом має бути зазначено: «Акція  «Роби ставки і вигравай, вигравай, вигравай!».

Для участі в Акції допускаються листи, які надійшли до початку проведення відповідного розіграшу Акції та містять інформацію про номер мобільного телефону гравця, копію чеку гравця, що відповідає вимогам, передбаченим цим пунктом Порядку.

 

6. Реєстрація гравців як учасників Акції здійснюється:

- для участі у розіграші Акції, що відбудеться 26 листопада 2012 року:

з 09:00 год. (за київським часом) понеділка (19.11.2012р.) по 19:00 год. (за київським часом)  неділі поточного тижня (25.11.2012р.) –  для гравців, які зробили ставку в лотерею експрес або система на суму не менше 20 грн. у зазначений вище період;

- для участі у розіграші Акції, що відбудеться 03 грудня 2012 року:

з 19:00 год. (за київським часом) неділі (25.11.2012р.) по 19:00 год. (за київським часом)  неділі наступного тижня (02.12.2012р.) – для гравців, які зробили ставку в лотерею експрес або система на суму не менше 20 грн.  у зазначений вище період;

- для участі у розіграші Акції, що відбудеться 10 грудня 2012 року:

з 19:00 год. (за київським часом) неділі (02.12.2012р.) по 19:00 год. (за київським часом)  неділі наступного тижня (09.12.2012р.) – для гравців, які зробили ставку в лотерею експрес або система на суму не менше 20 грн. у зазначений вище період;;

- для участі у розіграші Акції, що відбудеться 17 грудня 2012 року:

з 19:00 год. (за київським часом) неділі (09.12.2012р.) по 19:00 год. (за київським часом)  неділі наступного тижня (16.12.2012р.) – для гравців, які зробили ставку в лотерею експрес або система на суму не менше 20 грн. у зазначений вище період;

 

Після закінчення терміну реєстрації гравців як учасників Акції на певний розіграш Акції, що вказаний в цьому пункті Порядку, з номерів телефонів всіх гравців – учасників Акції, що зареєструвались для участі в певному розіграші Акції, автоматично формується  консолідована баз реєстрацій за відповідний період.

Номер телефону гравця, що успішно зареєструвався як учасник Акції, включається до консолідованої бази реєстрацій (за певний період). До цієї бази реєстрації (за певний період) включаються також номери мобільних телефонів гравців, які зареєструвались для участі в Акції шляхом відправлення листа через відділення поштового зв’язку.

 

7. Гравець/учасник Акції бере на себе наступні свідомі ризики:

- ризик того, що його номер телефону (якому відповідає успішна реєстрація гравця як учасника Акція) може бути не обраним під час визначення переможців Акційного розіграшу;

- ризик пошкодження або втрати чеку гравця, який підтверджує право учасника Акції на участь в лотереї та який засвідчує здійснення гравцем ставки в лотерею експрес або система на суму не менше 20 грн. Пошкодження або втрата цього чеку гравця позбавляє учасника Акції права на отримання подарунків Акції;

- ризик того, що лист гравця про реєстрацію його учасником Акції не надійде або надійде не своєчасно для участі у відповідному розіграші Акції.

- ризик того, що гравець не вкаже у листі про реєстрацію його учасником Акції власного номеру мобільного телефону та/або не додасть копії чеку гравця, що відповідає вимогам цього Порядку.

 

8. МСЛ не несе відповідальності за недостовірність (коректність) вказаної учасником Акції інформації в смс повідомленні або номеру його мобільного телефону.

 

9. Здійснення гравцем реєстрації для участі в Акції є згодою гравця на оприлюднення відомостей про нього (факту участі у лотереї та Акції, прізвища, ім’я, по батькові гравця, номера чека, номера телефону та подарунка), як відомостей про учасника/переможця Акції.

 

10. Акційний фонд (фонд подарунків):

Подарунки:

  1. № 1 – Планшет вартістю від 4 000 грн  – три штуки щотижня;
  2. №2 – Фотоапарат вартістю від 1 500 грн  - три штуки щотижня;
  3. №3 - Набір книг «Чемпіонати Європи (колекція)» – десять штук щотижня;

 

Під час кожного розіграшу Акції розігрується: 16 подарунків:

Загальна кількість подарунків за період Акції – 64 шт.

 

Гравець не має права претендувати на заміну подарунку його грошовим еквівалентом.

 

11. Розіграші Акції відбуваються щотижня (по понеділках) протягом всього строку проведення Акції.

 

12. Визначення переможців Акції здійснюється виключно за принципом випадковості.

 

13. Під час визначення переможців Акціїсеред номерів телефонів учасників Акції за допомогою генератора випадкових чисел за принципом випадковості визначається 16 номерів телефонів, власники яких здобувають право на отримання подарунків, передбачених п.10 цього Порядку.

 

Переможцями що отримують право на отримання подарунку № 1 (планшет) вважаються учасники Акції, номери телефонів яких було визначено  першим, другим і третім зі списку вказаному в цьому пункті.

 

Переможцями що отримують право на отримання подарунку № 2 (фотоапарат) вважаються учасники Акції, номери телефонів яких було визначено четвертим, п’ятим і шостим зі списку вказаного в цьому пункті.

 

Решта переможців отримують право на одержання подарунків № 3.

 

Після проведення розіграшу Акції на номер мобільного телефону переможців Акції відправляється смс-повідомлення наступного змісту: Vitayemo! Vy staly vlasnykom ________ (назва подарунку) vid SPORTLIGA! Ochikuyte na dzvinok vid Organizatoriv. Detali: www.msl.ua. Смс-повідомлення відправляється переможцям Акції не пізніше наступного дня, що слідує за днем проведення відповідного розіграшу Акції.

 

14. Визначення переможців Акції відбуваються у присутності комісії, визначеної наказом МСЛ. Результати визначення переможців Акції фіксуються у спеціальних протоколах, що підписуються головою та членами комісії.

 

15. Для одержання подарунку Переможцю Акції необхідно звернутись з заявою за адресами, що вказані на сайті МСЛ (www.msl.ua), протягом 14 днів з дня проведення відповідного розіграшу Акції.

 

16. Подарунки видає ТОВ «Ланіста». Строк видачі подарунків 14 днів з дня звернення.

 

Обов’язковою умовою для отримання подарунку є пред’явлення Переможцями Акції паспорта, довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру або її копії, а також чек, що було зареєстровано у відповідний період акції та у відповідності до пункту 5 цього порядку.

 

17. Подарунки оподатковуються відповідно до чинного законодавства України.

 

18. Відправка SMS-повідомлення на короткий номер 3011 протягом періоду проведення Акції, передбачає згоду гравця на отримання інформації від ТОВ «Ланіста» у вигляді безкоштовних інформаційних sms-повідомлень. У будь-якому разі, учасник Акції може відмовитися від отримання інформаційних sms-повідомлень, звернувшись до ТОВ «Ланіста» з відповідним запитом за телефоном «гарячої лінії» (044 461 07 30.), або будь-яким іншим можливим способом.

 

19. МСЛ залишає за собою право вносити зміни та доповнення до цього Порядку.

 

1 *  Послуга дійсна для абонентів всіх національних GSM-операторів України. Вартість відправлення SMS-повідомлення на номер 301 становить 2,5 грн. з ПДВ.  Додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% від вартості послуги без урахування ПДВ. Технічний провайдер ТОВ «Ланіста», тел. 044 461 07 30.

 

Поділитись:
19 листопада 2012
Ми у Viber!