0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Акція на мільйони від Лото-Забава

 

Найдорожчі подарунки на свята чекають на вас! Щотижня! До новорічних свят Лото-Забава приготувала особливі подарунки - мільйони гривень!

 

Кожної неділі, аж до 13 січня 2013 року, будуть розігруватить додаткові мільйони серез гравців, які приймуть участь в акції.

 

Як взяти участь в акції?

Купіть 5 білетів, кожен з яких містить не менше ніж 4 номери "Забава плюс", і надішліть додаткову ігрову комбінацію за допомогою СМС-повідомлення на номер 330.

 

Детальні умови акції

 

Святкові тиражі проводяться  з 25.11.2012 до 13.01.2013(включно).

Купуй одразу п’ять білетів «Лото-Забава» , кожний з яких  містять в собі не менше 4 номерів «Забава плюс»,на будь-який святковий тираж. У нижній частині кожного білета знайди додаткову ігрову комбінацію* та надішли її за допомогою СМС-повідомлення** на номер 330.                                           

Кожне СМС-повідомлення з унікальною ігровою комбінацією бере участь у розіграші призів. Кожну ігрову комбінацію необхідно надсилати в окремому СМС-повідомленні.

-Для участі в акції*** необхідно надіслати СМС до 20:15 суботи напередодні розіграшу тиражу, номер якого вказано на білеті.

- СМС надіслані у період з 20:15 суботи до 10:00 неділі не беруть участь у акційному розіграші.

- Реєстрація СМС розпочинається о 10:00 у неділю на поточний тираж.  

База номерів телефонів на кожний святковий тираж буде оновлюватися.

Більше СМС з унікальними ігровими комбінаціями – більше шансів!

Визначення переможців

Під час розіграшу в прямому ефірі серед зареєстрованих унікальних додаткових ігрових комбінацій за принципом випадковості визначається  виграшна комбінація. Одразу відбувається автоматичне з’єднання з номером телефону, з якого було надіслано СМС-повідомлення з цією комбінацією. Претендент на перемогу вважається переможцем, якщо він протягом 20 секунд підніме слухавку та підтвердить у прямому ефірі наявність у нього п’яти білетів «Лото-Забава» на поточний  тираж , кожен з яких містить в собі не менше ніж 4 номера «Забава плюс», та в будь-якому одному міститься виграшна ігрова комбінація. Переможець має прибути до студії на наступний тираж для отримання сертифіката переможця.

Під час одного святкового тиражу може визначатись  декілька переможців.

Для оформлення виграшу переможець повинен надати п’ять білетів,які містять в собі не менше 4 номерів «Забава плюс», на той тираж, у якому він був визначений як переможець. В одному з п’яти білетів обов’язково має бути надрукована виграшна ігрова комбінація. Також необхідно пред’явити паспорт й ідентифікаційний код. 

Учасником акції може біти лише особа, яка досягла 18-річного віку.

Дивіться розіграші з 25.11.2012 до 13.01.2013 щонеділі о 9:00 на каналі 1+1.

 

 

* При покупці білетів в точках розповсюдження лотереї  довідайтесь чи приймає даний  термінал участь в акції.

** Послуга дійсна для абонентів усіх національних GSM-операторів України. Вартість відправлення СМС-повідомлення на номер 330 становить 1 грн з ПДВ. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5 % від вартості послуги без урахування ПДВ. Технічний провайдер: ТОВ «Нікіта Мобайл Україна», тел.: 044 461 07 30.

***Під акцією розуміється третій етап розігрування:додатковий святковий розіграш.

Поділитись:
21 листопада 2012
Ми у Viber!