0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Феноменальна удача луганчан у квартирній лотереї ХТО ТАМ!

У суботу, 17 листопада була виграна 351 призова квартира лотереї «ХТО ТАМ». Щасливим власником нової квартири з ремонтом в Києві стала мешканка міста Міусинськ Луганської області Рудова Ольга Володимирівна.

Нагадаємо, що 349-я квартира лотереї «ХТО ТАМ» також була виграна жителем Луганської області - Олександром Чмельовим.

Як розповіла переможниця, вона ще не до кінця усвідомила, що виграла в лотерею квартиру з ремонтом в Києві:
- Я не вірила в те, що можу виграти квартиру в Києві в лотерею. Я народилася і виросла в шахтарському місті Міусинськ, але завжди мріяла жити в прекрасному місті Київ. Десять років тому я приїхала в столицю за здійсненням своєї мрії, але працюючи продавцем на власну квартиру заробити мені не вдалося. І тепер, завдяки щасливому лотерейному квитку я можу залишитися в цьому місті назавжди.

Ольга Рудова виграла однокімнатну квартиру в елітному ЖК «Грюнвальд». У цьому ж будинку, оператор державних лотерей «МСЛ» забронював для переможців лотереї «ХТО ТАМ» ще кілька однокімнатних квартир. Усі квартири розташовані в новому багатоповерховому будинку, побудованому за спеціальним проектом еліт-класу недалеко від станції метро «Академмістечко». Наступна квартира буде розіграна в суботу, 1 грудня о 9:00 у прямому ефірі телеканалу «1 +1». 24 листопада розіграш не відбудеться у зв'язку з Днем пам'яті жертв голодомору. Гравці, відібрані під час жеребкування у прямому ефірі розіграшу лотереї «ХТО ТАМ» 17 листопада 2012 року будуть приймати участь в розіграші 1 грудня.

Довідка: Лотерея «ХТО ТАМ» - унікальний лотерейний продукт з інтерактивним телевізійним розіграшем. Купуючи електронний білет лотереї «ХТО ТАМ», гравець може моментально виграти до 50 000 гривень, а також отримати шанс в прямому ефірі під час щотижневого розіграшу виграти різні грошові призи, а також головний приз - квартиру з ремонтом в Києві вартістю понад півмільйона гривень.

Поділитись:
19 листопада 2012
Ми у Viber!