0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Мільйонери - в кожному тиражі лотереї!

Останнім часом ми все частіше чуємо в новинах інформацію про великі виграші і про те, наскільки легко і просто можна стати мільйонером, і всі ці новини пов'язані з лотереями. Чи так це просто? Ми вирішили розібратися на прикладі найпопулярнішої серед українців лотереї - «Лото-Забава».

У цьому році в цій лотереї провели 49 тиражів, в результатах яких мільйонерами стали 54 гравця, причому багато з них виграли понад 5 мільйонів гривень.


Чому лотерея «Лото-Забава» така врожайна на виграші? Перше, що нам повідомили на точці продажів лотерей МСЛ - «Лото-Забава» - це гра з різноманітними конкурсами, як для гравців в студії, так і для будь-якого гравця, який просто купив лотерейний білет - тому шансів виграти великі грошові призи дуже багато.


Всі конкурси «Лото-Забава» мають прості і зрозумілі правила, в цьому ми переконалися на своєму досвіді. Приміром, у конкурсі «Полювання за грошима» гравцеві, який не грає в студії, потрібно було всього лише додзвонитися в студію під час прямої трансляції розіграшу, у неділю на каналі «1+1», і вибрати будь-яку вподобану ігрову скриньку на спеціальному стенді. Скриньок було багато і що найважливіше, в кожній був грошовий приз, тому абсолютно всі гравці, які додзвонилися в студію - були у виграші.

А для участі в основному розіграші, в якому головний приз становить 7 мільйонів гривень, достатньо купувати білет за 6 гривень на розіграш. Хочеться відзначити, що це дуже інтригуючи момент, під час якого неможливо було відірвати погляд від лототрону, з якого випадають ігрові кульки.


На сайті оператора державних лотерей МСЛ, ми дізналися, що у всіх регіонах і областях є лотерейні мільйонери або мультимільйонери «Лото-Забава» - виходить, що виграти мільйон можна набагато більш захоплююче і швидше, ніж його заробити. Умови дуже прості - просто купи лотерейний білет.

Поділитись:
4 грудня 2012
Ми у Viber!