0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Жителі Запоріжжя – футбольні експерти

Футбольний вболівальник із міста Запоріжжя з допомогою своїх знань виграв джек-пот у спортивній лотереї СПОРТПРОГНОЗ у розмірі 150 000 гривень, чим ще раз підтвердив, що українці – унікальні спортивні пронозисти, адже своїми знаннями вони вже заробили більше 4,9 мільйонів гривень, вгадуючи результати футбольних матчів.

 

Футбольний знвець із Зпоріжжя передбачив результати зустрічей 12 пар футбольних команд і при цьому показав унікальні знання одразу декількох футбольних Чемпіонатів – програма 990 – го тиражу державної спортивної лотереї СПОРТПРОГНОЗ складався з матчів Українського, Англійського, Італійського, Іспанського, Німецького та Французького чемпіонатів!

 

На даний момент, переможця очікують у Запорізькому представництві компанії «МСЛ» для оформлення виграшу. Виграшна ставка була зроблена на вулиці Новокузнецькій, 21 у фірменному ЛотоМаркеті оператора державних лотерей «МСЛ». Гравець зробив 5 варіантів ставок та заплатив за них всього навсього 15 гривень.

 

Переможець 990 тиражу зірвав 26-й джек-пот за 2012 рік та 81-й джек-пот за всю історію державної спортивної лотереї «СПОРТПРОГНОЗ».

 

Джек-пот 991 тиражу лотереї СПОРТПРОГНОЗ стартує із суми у 100 000 гривень. Його власником може стати люба людина, яка розбирається у футболі. Для цього потрібно вірно спрогнозувати результати 12-ти футбольних матчів, при чому точний рахунок вибирати не потрібно. Потрібно лише вибрати один із трьох варіантів: перемога першої команди, перемога другої команди, або нічия. За 11 та 10 вгаданих результатів також виплачуються виграші, розміри яких залежать від спільної кількості людей, які вгадали результати та спільної кількості ставок на тираж. Вартість одного варіанту ставки лише 3 гривні.

 

Спортивна лотерея «СПОРТПРОГНОЗ» - одна із самих цікавих державних лотерей в Україні. Ця лотерея для тих, хто любить та розуміє футбол, знає сили та можливості українських та європейських футбольних клубів та вміє орієнтуватися у статистиці. Це гра для футбольних ерудитів, котрі своїми заннями можуть виграти дуже великі грошові призи.

 

Справка: СПОРТПРОГНОЗ – єдина в Україні державна лотерея ТОТО, в якій позігрується джек-пот. Вартість ставки у футбольній лотереї СПОРТПРОГНОЗ складає лише 3 гривні, а джек-пот виграють частіше ніж в будь-якій іншій лотереї у країні, а саме приблизно 2 рази в місяць.

Поділитись:
4 грудня 2012
Ми у Viber!