0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Біля лотерейних магазинів черги - в Україні виграли 7,5 мільйонів гривень в лотереї Мегалот

Не встиг згаснути галас навколо багатомільйонного виграшу в американську лотерею Powerball, як в Україні відбулася чергова сенсація в світі числових лотерей. 1 грудня 2012 року виграно Мегаприз лотереї Мегалот, який становить 7,5 мільйонів гривень. Вгадати 6 чисел із 42-х вдалось мешканцю Кривого Рогу, який зробив ставку в день розіграшу лотереї.

Гравець зробив 4 ставки по 5 гривень, одна з яких і стала виграшною. Якби гравець вгадав ще й Мегакульку (додаткова кулька), яка подвоює виграш, то сума його виграшу склала б 15 мільйонів гривень - джек-пот лотереї Мегалот.


Переможця звати Віктор, за виграшем він прийшов у День свого народження - 3 грудня. Як сказав переможець: Ось такий чудовий подарунок я зробив собі на День народження - виграв 7,5 мільйонів гривень. Граю не так давно – лише півроку. Зайшов один раз у ЛотоМаркет - спробував зіграти - сподобалося, і став грати далі - я був впевнений, що обов'язково виграю. Рідним ще не говорив про виграш - зроблю сюрприз під час святкування мого Дня народження.


Щодо планів на майбутнє, мультимільйонер повідомив, що на виграні гроші придбає нову елітну нерухомість, автомобіль, буде подорожувати разом з дружиною і, звичайно ж, допоможе двом дорослим дочкам, загалом, радіти життю. Щодо того, що Віктор не вгадав Мегакульку і не зірвав джек-пот, засмучення не відчуває, адже є шанси граючи далі виграти і 15 мільйонів гривень.


Цікаво, що це другий за останні два місяці розіграшів володар Мегаприза, який не скористався можливістю додатково докупити всі Мегакулькі, які дозволяють подвоїти виграш і зірвати Мега джек-пот лотереї - 15 мільйонів гривень. Нагадаємо, 13 жовтня гравець із Дніпропетровська також виграв Мегаприз 7,5 мільйонів гривень.


Такі часті виграші Мегаприза збільшили активність гравців, що реєструють свої ставки у лотереї МЕГАЛОТ. Тому не виключено, що незабаром у лотереї МЕГАЛОТ з'являться щасливі власники чергового Мегаприза або Мега джек-поту. Адже з можливістю додатково до основного ігрового варіанту придбати всі дев'ять Мегакулек значно зросла ймовірність його виграшу.


Розіграші двох багатомільйонні призів відбуваються кожну середу та суботу о 20:55 на Першому Національному каналі. На кону Мега джек-пот 15 млн.грн. і Мегаприз 7,5 млн.грн. і чим більше буде активність гравців, тим більшою стає ймовірність розіграшу цих призів.

Поділитись:
3 грудня 2012
Ми у Viber!