0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Українці виграли в лотерею багатоквартирний будинок

Неймовірно, жителі з усієї країни виграли 352-і квартири у лотерейному телешоу «ХТО ТАМ». Якщо уявити собі всі виграні квартири в одному місці, то вийде величезний будинок щасливчиків державної лотереї. І кожному гравцеві ця квартира дісталася максимум за 5 грн.


У суботу володаркою нової 352-ї квартири з ремонтом в одному з елітних житлових комплексів, з власним спорткомплексом, басейном, супермаркетом, паркінгом, дитячим садком і т.д. стала Тетяна Сергійчук. Іншим 5-ти учасникам цього телевізійного розіграшу дісталися великі грошові призи.


За словами переможниці, яка відразу після розіграшу відправилася в свою виграну квартиру, найбільше її вразила величезна майже 20 метрова кухня. Адже заробити на квартиру з таким метражем середньостатистичному українцеві нереально. Набагато більше шансів виграти її в лотерею.


Телевізійна лотерея ХТО ТАМ, яка виходить в ефір щосуботи о 9:00 на каналі 1+1 набирає все більшу популярність, основна причина якої - це щотижневий головний приз - квартира з ремонтом в київському елітному житловому комплексі. Такий приз зараз не пропонується ні в одному іншому телевізійному шоу України.

 

Поділитись:
13 грудня 2012
Ми у Viber!