0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Як під Новий рік стати мільйонером?

    З наближенням Нового року більшість із нас мріють про диво, виконання бажань і багатство.


   Мрії збуваються! У 2012 році в цьому змогли переконатися вже 56 гравців-мільйонерів популярної лотереї «Лото-Забава». Вражаючий факт - в цій лотереї, учасники майже щотижня вигравали і виграють призи розміром мільйон, а ще частіше - кілька мільйонів гривень.


   Наприклад, в літній акції цієї лотереї, гравці гарантовано щонеділі вигравали по 5 мільйонів гривень. Тому не дивно, що за 13-річну історію існування лотереї було виграно вже більше 1,5 мільярдів гривень, і ця цифра продовжує стрімко зростати, адже унікальність лотереї «Лото-Забава» в тому, що вона пропонує своїм гравцям все нові і нові можливості виграти багатомільйонні призи.


    Традиційно в період зимових свят, у лотереї «Лото-Забава» проводиться спеціальна акція. У цьому році вона називається «Святкуйте мільйонерами!» - у кожному тиражі лотереї в акції гарантовано розігруються мільйони гривень і обов'язково з'являються нові лотерейні мільйонери.


    Акція стартувала, і вже чотири гравці будуть святкувати Новий рік з акційними мільйонами. Можна тільки уявити наскільки круто зміниться життя у цих гравців в новому 2013-му році.
Опинитися на місці цих мільйонерів може кожен охочий - акція триватиме до Старого Нового року, 13 січня 2012 року! Для того щоб виграти мільйон гривень потрібно всього лише купити акційні білети на один тираж «Лото-Забава», зареєструвати їх СМС-повідомленням і бути готовим відповісти на дзвінок зі студії під час прямого ефіру чергового телерозіграшу лотереї.
Нічого складного!


      Цієї неділі організатори лотереї «Лото-Забава» знову розіграють у зимовій акції 2 призи по одному мільйону гривень. Більш того, під час розіграшу лотереї є ще три можливості стати лотерейним мільйонером: виграти в основному розіграші 1 000 000 гривень і джек-пот розміром 7 000 000 гривень, а також виграти 1 000 000 гривень у новому конкурсі «Забава-Два плюс» .


   Нагадаємо, що розіграші лотереї «Лото-Забава» відбуваються щонеділі на каналі «1+1», і шанс стати лотерейним мільйонером може отримати абсолютно кожен - для цього потрібно купити лотерейний білет.

Поділитись:
11 грудня 2012
Ми у Viber!