0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

МСЛ побудує сучасний Льодовий палац у Київській області!

Сьогодні відбулося урочисте підписання інвестиційного договору між оператором державних лотерей «МСЛ» і Київською обласною державною адміністрацією. Вперше в Київській області буде побудований Палац зимових видів спорту в місті з населенням до 20 тисяч чоловік. Сучасний спортивний комплекс, який буде знаходиться в м.Богуслав, по своїй інфраструктурі відповідає аналогам в Росії і США, які служать тренувальним майданчиком для олімпійських чемпіонів!

 

Компанія «МСЛ» представить громадськості на вибір два фінальних проекта спортивного комплексу: кожен користувач Інтернет зможе зайти на сайт компанії (www.msl.ua) і проголосувати за той проект, який йому найбільше сподобався. За підсумками голосування буде відомо, який саме Льодовий палац побудують!

 

Богуслав зацікавив «МСЛ» тим, що це невелике місто, яке знаходиться недалеко від Києва  на кордоні 3-х областей - Київської, Черкаської та Кіровоградської, таким чином жителі всіх цих регіонів зможуть відвідувати спортивний комплекс. Були схвалені проекти критого Палацу. Завдяки цьому спортсмени зможуть проводити тренування в ньому постійно, незалежно від пори року.

 

«У містах-мільйонниках України спортивних комплексів хоч і мало, але все ж таки вони є, ми раді розвивати інфраструктуру саме невеликого міста. Ми хочемо, щоб спортивні арени європейських стандартів були не тільки в обласних центрах, але і в інших містах, - говорить Генеральний директор ТОВ «М.С.Л.» Євген Власенко, - передбачається не лише спорудження спортивного майданчика, але крім цього ми створимо умови, щоб громадяни, які хочуть долучитися до фігурного катання також змогли займатися спортом на території Льодового палацу».

 

«Нам приємно співпрацювати з компанією «МСЛ», яка вклала всі 100% інвестицій у будівництво Льодового палацу, - говорить Голова Київської обласної держадміністрації Анатолій Присяжнюк, - ми плануємо і в майбутньому залучати інвесторів до будівництва спортивних і культурних комплексів».

 

«Альфа-груп» має глобальний досвід проведення інвестицій», - запевняє Віце-президент «Альфа-Банку» (через який будуть проходити всі транзакції і який буде здійснювати фінансову оцінку та оцінку ефективності інвестицій) Роман Шпек, - і ми на всіх етапах будемо супроводжувати проект спорудження Палацу зимових видів спорту в м. Богуслав».

 

Перший камінь будівельники Льодового палацу закладуть навесні 2013 року, а до кінця року мешканці Богуслава зможуть відвідати цей спортивний комплекс. Щоб зробити процес будівництва максимально прозорим, на сайті компанії «МСЛ» буде регулярно оновлюватись інформація про хід будівництва.

 http://www.youtube.com/watch?v=vmJvvRaisZk

 

Довідка.

Оператор державних лотерей «МСЛ» - найбільший не лише на пострадянському просторі, але й у всій Східній Європі. Компанія - спадкоємець відомого радянського державного підприємства «Спортлото» і безумовний лідер лотерейного ринку України вже більше 42-х років. Компанія проводить масштабну благодійну діяльність, яка склала 627 521 грн. в 2009 р., 1037002 грн. в 2010 р. і 1847997 грн. в 2011 році, майже 2 млн грн. в 2012 - це спонсорські внески в спортивні організації, в Федерацію ветеранів фізкультури і спорту, НОК (нац. олімпійський комітет), ФСТ Динамо, Федерацію спортивного туризму України. Більше 13 років «М.С.Л.» надає фінансову підтримку кінофестивалю «Молодість

Поділитись:
24 грудня 2012
Ми у Viber!