0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Постійний гравець з Вінниці на Старий новий рік виграв у лотерею квартиру

Постійний гравець лотереї «ХТО ТАМ» Людмила Костюк з Вінниці виграла головний приз лотереї - квартиру з ремонтом в Києві.


Людмила Костюк почала грати в «ХТО ТАМ» в 2010 році. З того часу пані Людмила кожен тиждень купувала лотерейні білети і 5 разів вигравала запрошення в студію.

Людмила твердо вирішила «Не кину гру, поки не доб'юся своєї мети. Я виграю квартиру! ». Перші 4 гри в студії Людмила вигравала грошові призи і в суботу, 12 січня 2013 удача була на її боці: успішно пройшовши всі конкурси телерозіграшу, Людмила вийшла у фінал і з першої спроби обрала вірний ключ, який відкрив двері в лотерейну квартиру.


Для вчительки української мови та літератури вінницької «Гуманітарної гімназії іноземних мов» з 25-річним стажем роботи, як і для багатьох інших учасників лотереї, вирішити квартирне питання - це непосильне завдання. Залишалася надія виграти квартиру в лотерею. І поки багато хто сумнівається в такому варіанті вирішення квартирного питання і не наважується за 5 гривень зіграти в лотерею - 353 гравця лотереї «ХТО ТАМ» стали власниками квартир в Києві або їх грошовому еквіваленту.


Людмила Костюк вирішила взяти виграш грошима, які, за її словами, дозволять купити у рідній Вінниці відразу дві квартири. І зупинятися на виграші однієї квартири в «ХТО ТАМ» Людмила Костюк не збирається: «У мене три сини, є онуки, і поки я кожного сина не забезпечу квартирою, буду випробовувати удачу в лотереї «ХТО ТАМ».


Наступна квартира буде розіграна в суботу, 19 січня о 9:00 в прямому ефірі телеканалу «1+1».

Поділитись:
14 січня 2013
Ми у Viber!