0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Львів’янка виграла квартиру у лотерею. Це вже 3 квартира виграна з початку року.

Тамара Андріївна Збожна зі Львова виграла квартиру в державній лотереї «ХТО ТАМ». Виграна квартира знаходиться в елітному житловому комплексі Грюнвальд, що у м. Києві, але щира львів’янка відмовилась переїжджати до столиці і обрала грошовий еквівалент виграшу на який придбає десь неподалік від рідного Львова гарну хату з великою ділянкою, садом і городом.

Пані Тамара говорить, що її давно вже тягне подалі від міста, поближче до землі. Звідки така тяга – невідомо, адже пані Тамара все життя прожила в місті, працювала і продовжує працювати продавцем у магазині.

Цікаво, що пані Тамара вже давно грає в лотерею «ХТО ТАМ» і коли їй зателефонували і сказали, що її білет обрав комп’ютер для участі в ТВ розіграші і вона буде учасницею під номером 3, то вона одразу ж вирішила, що обов’язково візьме ключ саме під цим номером. І не прогадала!

Під час телевізійного розіграшу пані Тамару у студії підтримувала вся її родина. Ми запитали у переможниці чи всі вони вірили у її удачу?

  • Всі, окрім сина, який ніколи не підтримував нашу із чоловіком прихильність до лотерей.

А ви давно граєте?

  • Із самого початку «ХТО ТАМ», а в «Лото-Забава» грали ще раніше.

Тамара Андріївна виграла 355-ту квартиру у лотерею, в якій тільки з початку року гравці виграли 3 квартири. Поки більшість мріє про чудо або сподіваються на державу, більш активні і дійові купують лотерейні білети за 5 гривень і кожного тижня шістьом з них випадає можливість прийняти участь у телешоу цієї лотереї в якому переможець отримує шанс виграти квартиру, а інші п’ять учасників виграють великі гроші. Часто в цю ж лотерею відразу у лотерейному магазині щасливчики виграють до 50 000 гривень миттєво. І навіть якщо у студію не потрапили і гроші відразу не виграли, то за цим же білетом мають іще одну можливість виграти гроші  - під час телевізійного розіграшу.

Нагадаємо, розіграш лотереї відбувається у прямому ефірі каналу «1+1», щотижня у суботу о 09:00.

Поділитись:
2 лютого 2013
Ми у Viber!