0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Після першого тиражу нової акції «Лото-Забава» 3 українця поїдуть додому на нових іномарках

17 лютого 2013 року в конкурсі «30 авто на свята» від «Лото-Забава» три українця виграли по кросоверу Mitsubishi ASX. Переможцями стали гравці з Києва, Рівного та Луцька. «30 авто на свята» - новий конкурс від компанії «МСЛ», завдяки якому кожен українець, який бажає прийняти участь в акції, має шанс виграти новий автомобіль.

 

У першому святковому тиражі нової акції, який відбувся 17 лютого, було розіграно 3 нових автомобіля. У наступному тиражі, який відбудеться 24 лютого, кількість машин буде збільшено до 6, а це означає, що наступного тижня шестеро українців гарантовано стануть володарями червоних Mitsubishi. Щоб отримати свій приз, переможцям необхідно приїхати у Київ на студію «Лото-Забава» на наступний тираж 24 лютого, де їм буде вручено сертифікат переможця. Згідно з умовами святкової акції, всього буде розіграно 30 кросоверів Mitsubishi ASX, кожен вартістю понад 200 000 гривень. Кількість розігруваних машин в кожному тиражі буде поступово зростати до тих пір, поки всі автомобілі не знайдуть своїх власників. Таким чином, в остаточному підсумку 30 українців гарантовано стануть володарями нових сучасних Mitsubishi.

 

Нова акція «30 авто на свята» стартувала 17 лютого і буде тривати до 10 березня 2013 року включно. За умовами акції для того, щоб отримати можливість стати власником нового автомобіля Mitsubishi ASX, гравцеві необхідно придбати 3 білета «Лото-Забава» вартістю від 20 гривень на будь-який святковий тираж, і надіслати СМС-повідомлення на номер 330 з додатковою ігровою комбінацією, яка знаходиться внизу кожногобілета. Більш детальну інформацію про новий конкурс можна отримати, відвідавши офіційний сайт компанії «МСЛ» www.msl.ua

Поділитись:
18 лютого 2013
Ми у Viber!