0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

7 розіграшів лотереї «ХТО ТАМ» - 5 виграних квартир!

Учасники державної лотереї «ХТО ТАМ» демонструють в цьому році сенсаційну результативність: у семи останніх розіграшах їм вдалося виграти 5 столичних однокімнатних квартир. Вартість кожної - півмільйона гривень!


Героїнею останнього телерозіграшу в минулу суботу стала скромна мешканка села Комиші Сумської області Вікторія Бобошко. Досвіду гри в лотерею «ХТО ТАМ» їй не позичати (почала купувати лотерейні білети років 6 тому), а ось путівку в телестудію Вікторія Миколаївна завоювала вперше. І відразу ж досягла максимального результату - виграла головний приз квартирної лотереї.


- Я досі не вірю, що це трапилося зі мною! - говорила переможниця, крокуючи по великій (55 квадратних метрів) київській квартирі, куди організатори лотереї привезли її разом з чоловіком Іваном Семеновичем відразу після розіграшу. Не звичні до великого міста і висотних будівель, сільські жителі, опинившись в елітній новобудові, були явно вражені розмірами і шикарним оздоблення холу (дзеркальна плитка на підлозі, ліплення на стелі). А увійшовши у свою квартиру, не могли зрозуміти, як кухня може мати розмір повноцінної кімнати - майже 19 кв. метрів!
 

Восени лотерея «ХТО ТАМ» почала розігрувати однокімнатні квартири в елітному житловому комплексі «Грюнвальд», розташованому недалеко від станції метро «Академмістечко». І сьогодні, коли перший житловий будинок вже практично готовий до експлуатації, серед його мешканців виявилося багато щасливчиків, яким півмільйонні квартири з ремонтом дісталися за ціною лотерейного квитка - 5 гривень! «Будинок щасливчиків», як його вже називають, продовжує приймати нових переможців лотереї.


- Ми з чоловіком граємо в різні лотереї, - розповіла Вікторія Бобошко. Починали з «Лото-Забава», потім пристрастилися до «ХТО ТАМ». Щотижня обов'язково купуємо кілька білетів, щоб отримати шанс брати участь у телерозіграші. Коли я, нарешті, виграла запрошення в студію, навіть не думала, що мені так пощастить. Але на всяк випадок ми з чоловіком домовилися, - якщо вийду до фіналу, виберу ключі № 2 та № 5. Я так і зробила. Перший ключ до замка не підійшов, а другий подарував нам київську квартиру! Ще не знаємо толком, як нею розпорядитися, будемо радитись з дітьми. Їх у нас двоє - син і дочка, обоє вже сімейні, у доньки син-першокласник, а у сина ось-ось з'явиться спадкоємець, наш другий внучок.


Цікаві деякі нумерологічні подробиці цього виграшу. Вікторія Бобошко народилася в 1957 році і виграла квартиру 357-ю квартиру в історії лотереї «ХТО ТАМ». День народження переможниці - 5 січня, а перемогу їй приніс ключ № 5. Прості збіги, або рука Долі? Сама переможниця вірить, що все не випадково, і, перш за все, радить усім, хто відноситься до лотереях з упередженням, змінити своє ставлення до гри.
 

- Спочатку я теж сумнівалася, чи дійсно виграють прості люди. Але одного разу зустріла стару знайому, яка виграла по-крупному. Тоді і я повірила, що зможу виграти джек-пот або квартиру, а може автомобіль. Ось зараз у «Лото-Забава» розігрують одразу 30 авто, так мій Іван націлився на виграш.


Чи то жартома, чи то всерйоз, вимовила ці слова переможниця, а насправді ніхто з лотерейних щасливчиків не застрахований від нових приємних сюрпризів долі!

Поділитись:
25 лютого 2013
Ми у Viber!