0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Автомобілі тепер купують в лотерейних магазинах

Усі хто мріяли про власний автомобіль купують лотерейні білети. 24 лютого 2013 року в конкурсі «30 авто на свята» від «Лото-Забава» відразу шість українців виграли по кросоверу Mitsubishi ASX. Переможцями стали гравці з Київської області, Вінниці, Луганську, Миколаєва та одразу два гравця з Дніпропетровську. «30 авто на свята» - новий конкурс від лотерейного оператора «М.С.Л.», завдяки якому кожен українець має шанс виграти новий автомобіль.

 

У наступному тиражі, який відбудеться 3 березня, кількість машин буде збільшено до 9, а це означає, що наступного тижня дев’ятеро українців гарантовано стануть володарями червоних Mitsubishi. Щоб отримати свій приз, переможцям необхідно приїхати у Київ у телевізійну студію «Лото-Забава» і отримати свій виграш. Перші щасливчики, які 17 лютого виграли перші три автомобілі власноруч вже отримали свої виграші минулої неділі у прямому ефірі телевізійного шоу «Лото-Забава» о 09:00 на каналі «1+1».

 

Згідно з умовами святкової акції, всього буде розіграно 30 кросоверів Mitsubishi ASX.

 

Акція «30 авто на свята» стартувала 17 лютого і буде тривати до 10 березня 2013 року включно. За умовами акції для того, щоб отримати можливість стати власником нового автомобіля Mitsubishi ASX, гравцеві необхідно придбати 3 білета «Лото-Забава» вартістю від 20 гривень на будь-який святковий тираж, і надіслати СМС-повідомлення на номер 330 з додатковою ігровою комбінацією, яка знаходиться внизу кожного білета. Більш детальну інформацію про новий конкурс можна отримати, відвідавши офіційний сайт компанії «МСЛ» www.msl.ua

Поділитись:
25 лютого 2013
Ми у Viber!