0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Звичайний ремонтник із Києва виграв новий Mitsubishi вартістю понад 200 000 гривень

Якщо ви не вірите, що завзятість і наполегливість - запорука успіху, тоді дозвольте представити вашій увазі Володимира Криворучко з Києва - одного з 18 переможців конкурсу «30 авто на свята» від найпопулярнішої в Україні лотереї «Лото-Забава».

 

Володимир (на фото зліва) по професії ремонтник, а також гравець-ветеран, оскільки грає в «Лото-Забаву» ще з самої її появи в Україні. Новий володар сучасного кроссовера Mitsubishi ASX вартістю понад 200 000 гривень, розповів нам історію свого виграшу, якого могло б і не бути.

 

Справа в тому, що спочатку Володимир купив лише 2 квитки на призовий тираж, у той час як за умовами акції, щоб стати учасником розіграшу необхідно придбати мінімум 3 білета вартістю від 20 гривень. Завдяки наполегливості та бажанню перемогти, в суботу, всього за годину до кінця реєстрації додаткових номерів, був куплений третій білет і за іронією долі, саме він приніс Володимиру перемогу разом із новим авто!

 

У студію за виграшним сертифікатом та ключами від іномарки Володимир приїхав разом зі своїм братом Олександром, з яким разом заробляє собі на життя, а також грає в лотерею. Брати ще не вирішили кому саме дістанеться автомобіль, але це не так вже й важливо. Адже  важливо те, що авто знайшло собі гідного власника!

 

Нагадаємо, що акція стартувала 17-го лютого і буде тривати до 10 березня включно. За весь цей час буде розіграно в загальній сумі 30 сучасних автомобілів Mitsubishi ASX вартістю понад 200 000 гривень кожен!

 

Решта 12 автомобілів будуть розіграні вже в цю неділю, 10 березня. У чоловіків ще є час окрім гарних квітів подарувати своїм жінкам 3 білета «Лото-Забава» на восьме березня, адже що може бути краще, ніж нова червона іномарка у подарунок?

Поділитись:
25 лютого 2013
Ми у Viber!