0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Водій із Рівного подарує своїй дружині Mitsubishi ASX на восьме березня

Зустрічайте Євгена Кінаша – справжнього чоловіка з Рівного, який завдяки своїй вдачі та акції «30 авто на свята» від «Лото-Забава» здійснить мрію своєї дружини та подарує коханій новеньку іномарку на восьме березня!

 

Пан Євген (на фото праворуч) став одним із 18 переможців нової акції «30 авто на свята» головним призом якої є один із 30 кросоверів MitsubishiASXкожен вартістю більше ніж 200 000 гривень. Маючи за плечима 10-ти річний стаж гри у «Лото-Забава», та дізнавшись про свою вдачу, Євген та його дружина пані Ольга одразу ж приїхали до Києва та з радістю отримали виграшний сертифікат та ключі від нового автомобіля.

 

Переможці змогли по-справжньому оцінити всю красу та зручність нової іномарки, адже Євген за професією водій. Пані Ольга також дуже зраділа, адже в них підростає десятирічний син і новий автомобіль зробить життя сім’ї Кінашів значно легшим.

 

Компанія «МСЛ» хоче ще раз привітати нових власників авто та нагадати майбутнім переможцям, що у автопарку «Лото-Забава» залишилися ще 12 авто, які чекають на свох господарів та будуть розіграні вже у цю неділю!

 

У чоловіків все ще є час на прикладі пана Євгена подарувати своїй жінці разом із гарним букетом квітів 3 білети «Лото-Забава» та можливість стати володарем сучасної та надійної іномарки MitsubishiASX.

Поділитись:
26 лютого 2013
Ми у Viber!