0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Військовий пенсіонер на іномарці – тепер не мрія, а реальність

Якщо вас здивує новина про те, що пенсіонер може дозволити собі нову сучасну іномарку в Україні, значить ви нічого не чули про акцію «30 авто на свята» найпопулярнішої в Україні лотереї «Лото-Забава».

 

Успішно стартувавши 17-го лютого, нова акція вже принесла свої перші плоди та подарувала все 18 жителям України абсолютно нові кросовери MitsubishiASX, які тільки-но зійшли із автомобільного конвееру Японії. Всього за умовами акції має бути розіграно 30 нових авто, кожен вартістю більше ніж 200 000 гривень.

 

Одним із найперших переможців стала жителька міста Луцьк Ольга Антонюк, яка в минулу неділю приїхала до нашої студії та отримала сертифікат переможця разом із ключами від свого власного авто. Як нам стало відомо, пані Ольга на сьогоднішній день є військовим пенсіонером та капітаном запасу і з її розповіді, новий автомобіль був для неї давньою мрією.

 

- У «Лото-Забава» я граю з 604 тиражу, - розповідає вона. – Значно раніше почала грати моя мама, вона й підштовхнула мене й родину сестри Тетяни до лотерейної гри. У четвер 14 лютого я приїхала до Києва на срібне весілля Тетяни та Олександра. А в субботу, напередодні чергового тиражу «Лото Забава», гуляючи по Києву, ми зайшли в торгівельний комплекс «Дрімтайн», і я взяла 3 акційні лотерейні білети. Сестра із чоловіком також купили білети, але пощастило саме мені.

 

В неділю ми разом дивилися розігріщ тиражу, бачили акційний розіграш, але ніяк не зреагували на виграшні комбінації, просто їх не запам’ятовували. Я не знала про свій виграш, аж поки мені не зателефонували й запросили приїхати до студії. Водійських прав у мене поки що немає, але я обов’язково їх отримаю та навчуся водити машину. Це моя давня мрія, і я скажу величезне спасибі «Лото Забава» за такий дорогий, вагомий подарунок. Так Щедро з Днем жінок мене ще ніколи не вітали!

 

Компанія «МСЛ» щиро вітає всіх переможців і бажає успіху та сміливості тим, хто, як і пані Ольга, воліє випробувати свою вдачу та стати володарем нового авто.

Поділитись:
27 лютого 2013
Ми у Viber!