0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Безпрецедентно, безальтернативно, винятково!

Саме так і тільки так можна говорити про подарункову призову акцію «30 авто на свята!» від найпопулярнішої лотереї країни «Лото-Забава»! Неймовірна акція, присвячена весняним святам, завершилася повним тріумфом гравців-переможців, які виграли протягом лише чотирьох тиражів лотереї бінго відразу 30 класних автомобілів MSTSUBISHI ASX! Такого ще не знала Україна, таких шикарних подарунків не робила гравцям жодна лотерея країни. Наша улюблена «Лото-Забава» ще раз підтвердила та зміцнила свій статус найкращої лотереї не лише в Україні, а в усьому пострадянському просторі та, мабуть, у всій Східній Європі!

Минулої неділі тільки в одному 709 тиражі лотереї бінго розіграли відразу 12 кросоверів MSTSUBISHI ASX - 12 останніх автомобілів із 30,які ще залишалися не виграними в ході цієї безпрецедентної акції. Таким чином, була поставлено красива велика крапка, яка стала логічним завершенням незвичайного, унікального лотерейного дійства.

Щасливі емоції та радісні обличчя власників новеньких авто зробили минулі тиражі лотереї бінго незабутніми для мільйонів телеглядачів України. Впевнений, що ця акція значно збільшила аудиторії гравців «Лото-Забава», адже мрія про власний автомобіль залишається в нашій країні однією з найпопулярніших. Цю думку підтверджують інтерв’ю із щасливчиками, які минулої неділі отримали в студії «Лото-Забава» сертифікати переможців призової акції «30 авто на свята!».

Домогосподарка Лариса Василик (Дніпропетровськ) – одна з тих телеглядачів, які до пори до часу лише спостерігали за тим, як виграють інші. Купити перші в житті лотерейні білети її спонукала саме ця акція, і саме тому, що в ній розігрувалися класні автомобілі.

Анатолій Логвинов (Харків)навпаки – гравець із великим стажем. Але напередодні 708 тиражу він раптом відчув щось незвичайне, навіть сказав своєму товаришу: «Ось побачиш, буде вибух!» - маючи на увазі неймовірну, радісну подію. Треба сказати, що пан Анатолій чимало зробив для здійснення цього «вибуху» удачі, - купив на 708 тираж 42 акційні білети!

Медична сестраОлена Васеха (Димитров Донецької обл.) отримала права водія 31 жовтня минулого року. Саме з того дня вона почала цілеспрямовано грати в «Лото-Забава» з метою виграти великі гроші й придбати автомобіль. З ентузіазмом сприйняла лотерейну авто акцію, сподіваючись реалізувати свою мрію. Реалізувала її завдяки 5-ти акційним білетам щасливого тиражу.

Пенсіонерка Тетяна Кожемякіна (Краматорськ Донецької обл.) грає в лотерею бінго 3 роки. На 708 тираж взяла 6 білетів по 20 грн. і зареєструвала всі 6 додаткових ігрових комбінацій. «Я ніколи не вигравала нічого крупного, - каже вона, - і сьогодні надзвичайно щаслива – нарешті вдалося!»

Інна Блавацька(АР Крим) займається підприємницькою діяльністю й сама виховує трьох дітей. Про авто мріяла давно й, нарешті, купила собі на ринку стару машину. І того ж дня (!) їй зателефонували з «Лото-Забава», щоб привітати з виграшем автомобіля в лотерейній акції та запросити до студії! «Грала й не вірила в успіх, - зізнається пані Інна. - А бачте, як все вийшло! Тепер у мене аж дві машини! П’ять років отримувала виграші тільки за одну лінію в білеті, хто ж знав, що саме зараз так пощастить?!»

Валентин Чернов (Ольшанськ Миколаївської обл.) працює водієм цементовозу, має власну стареньку машину. Грає в «Лото-Забава» вже 10 років, але жодного разу не вигравав запрошення до студії, приїхати на гру довелося в ранзі переможця акції. «Стару машину подарую сину, а сам сяду за кермо новенької. Я дуже щасливий, давно мріяв про таку!», - сказав із радісною посмішкою водій-професіонал. До речі, 3 акційні білети пан Валентин подарував до 8 березня матусі, тож номінально саме Ольга Миколаївна виграла автомобіль. В її віці за кермо вже не сядеш, а ощасливити сина та онука вдалося. Тепер у пані Ольги буде відразу два автомобіля з водіями.

ПредставлятиОксану Прамм (Запоріжжя) потрібно якось особливо, тому що й жінка вельми особлива – старший сержант спецназу! Її військовий підрозділ має назву «Гепард». Сама ж героїня - невеличка, струнка, із чудовою спортивною фігурою - більше схожа на таку собі привабливу, але завжди готову до миттєвих бойових дій пантеру. Тендітна пані Оксана має чудову бойову підготовку, так само, як її чоловік, також військовий (хоча й у відставці). Цікаво, що перші в житті лотерейні білети родина придбала до свята чоловіків. З першої спроби виграти авто не вдалося, тоді вирішили купити 3 акційні білети до 8 березня. Пощастило, виграли машину!

Олександр Носко (Харків) також присвятив життя військовій службі: «морський вовк», капітан запасу. «Зараз займаюся здобиччю грошей, - ухильно охарактеризував він своє сьогодення. - І граю в «Лото-Забава». До студії приїхав разом із дружиною Галиною, якій напередодні Міжнародного дня жінок були подаровані акційні білети… й сам виграний автомобіль!

Водій Віктор Ніколайчук (Гостомель Київської обл.) ганяється за мільйонами гривень лотереї бінго більше 3 років. Брав участь у всіх акціях, не пропустив і автомобільну, тому що давно хоче змінити власне авто на нове та сучасне. Кросовер MSTSUBISHI ASX – саме те, про що мріялося!

Поділитись:
11 березня 2013
Ми у Viber!