0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

В «Лото-Забава» виграли 30 автомобілів

10 березня завершилась призова акція від державної лотереї «Лото-Забава» «30 авто на свята!», В якій всього за 4 тижня додатково до основних призів розіграли 30 кросоверів MITSUBISHI ASX.


Щотижня щасливчики приїжджали за своїми автомобілями в телестудію «Лото-Забава», у дворі якої лотерейний оператор «М.С.Л.» облаштував справжній автосалон. З тією лише різницею, що автомобілі вартістю понад 200 тисяч гривень дісталися їх власникам ... за 60 гривень - вартість трьох акційних білетів «Лото-Забава»!


Акція була присвячена весняним святам. Багато везунчиків виграли машини по лотерейним білеиам, які їм подарували до Дня Закоханих, Дню захисника Вітчизни, Міжнародного жіночого дня 8 березня. Серед переможців виявилося чимало новачків гри в лотерею «Лото-Забава».


Так, домогосподарка Лариса Василик (Дніпропетровськ) з тих телеглядачів, які тільки спостерігають, як виграють інші, а самі не ризикують купити лотерейний білет. Коли побачила, що в акції розігрують автомобілі, вирішила випробувати свою удачу. Вийшло!


Тетяна Ліхачова (Миколаївська обл.) тричі збиралася купити акційні білети «Лото-Забава». У перший раз прийшла під час закриття лотерейного магазину «ЛОТО маркет»,  в другий - забула вдома гроші. А 23 лютого таки купила білети і подарувала чоловікові. Дорогий вийшов подарунок!
 

А Світлана Ісайко (Київ) отримала лотерейний білет від чоловіка, який подарував його на наступний день після жіночого свята, 9 березня. Зареєстрували білет за лічені хвилини до закінчення прийому СМС-повідомлень з номерами ігрових комбінацій. Встигли - і виграли автомобіль! Ігор не вірив у перемогу, доки не побачив автомобіль у дворі студії і не сів за кермо кроссовера.


Володимир Красюк (Дніпропетровська обл.) вдячний за дорогий подарунок розповсюджувачу лотерей, що запропонував гравцеві спробувати себе у лотереї. І з першої спроби виграв авто!


Старший сержант спецназу Оксана Прамм (Запоріжжя) вперше в житті лотерейні білети купувала разом з чоловіком до свята чоловіків. З першого разу виграти авто не вдалося, тоді вирішили купити кбілети до 8 березня. І виграли!


Медична сестра Олена Васеха (Димитров Донецької обл.) купує лотерейні білети з 31 жовтня минулого року, з того дня, коли отримала водійські права. Саме тому, що не бачила для себе іншої можливості реалізувати мрію про власну машину. Акцію Олена зустріла з ентузіазмом і надією. А для здійснення заповітної мрії їй вистачило ... всього 5-ти акційних білетів!


Звичайно, більшість переможців акції грають в «Лото-Забава» давно і постійно, їх успіх можна назвати заслуженим, заробленим роками участі в лотереї бінго. Але, як бачимо, пощастило і новачкам. У будь-якому випадку, виграє тільки той, хто грає!

Поділитись:
18 березня 2013
Ми у Viber!