0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Відразу 6 переможців весняної акції приїхали у студію Лото-Забави за ключами від виграних авто

Минулої неділі до студії «Лото-Забава» приїхали відразу 6 переможців весняної акції!

Володимир Красюк та Ігор Москаленко з Дніпропетровської області, Микола Горбешко з Вінницької, Олег Лукашов із Луганської, Тетяна Лихачова з Миколаївської, Людмила Купрій із Київської. Всі вони виграли кросовери MITSUBISHIASXв акційному розіграші 707 тиражу «Лото-Забава» в неділю 24 лютого, тобто на День захисника Вітчизни.

Як бачимо, четверо щасливчиків - чоловіки, тож подарунки вони отримали, як кажуть, «в тему». Переможці-жінки начебто трішечки поспішили, але чи хтось буде із цього приводу скаржитися на долю?!

Володимир Красюквдячний за дорогий подарунок розповсюджувачу лотерей, який сам запропонував гравцю купити акційні білети «Лото-Забава». Микола Горбешко став переможцем завдяки онуку Мишку, який 22 лютого подарував дідові 3 білета по 20 гривень. Ігор Москаленко (гравець із великим стажем) говорить дякую дружині, яка подарувала йому лотерейні білети саме до 23 лютого. Олега Лукашова привітала зі святом чоловіків мама, Людмила Миколаївна.

Жіноча історія Тетяни Ліхачової така: вона із чоловіком тричі намагалася купити лотерейні білети (перший раз була закрита точка продажу, другий раз забули вдома гроші), нарешті, вдалося – в останній день напередодні розіграшу, в суботу 23 лютого! А Людмила Купрій розповіла, що «гуляє в лотерею» лише вдруге в житті. Чоловік дізнався про акцію та купив білети, - все просто й дивовижно водночас.

Поділитись:
4 березня 2013
Ми у Viber!