0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Любиш футбол - можеш заробити!

Справжні любителі футболу, виявляється, на своїй пристрасті можуть ще й непогано заробляти. І це зовсім не складно зробити.

 

27-річний киянин Максим Пєшков завдяки своїм знанням виграв 340 000 гривень у спортивну лотерею «Спортпрогноз». Випускник Академії торгівлі розповів про те, як йому вдалося вгадати результати всіх футбольних матчів.

 

- Граю в «Спортпрогноз» не так давно, приблизно з жовтня минулого року. Я й раніше знав, що є така лотерея, але бажання зіграти не виникало. І я точно знаю коли і чому захотів спробувати, - це сталося у день, коли мій друг Роман виграв у «Спортпрогноз» 12 000 гривень, вгадавши дві «десятки». Ось тоді я і подумав, чим я гірше Роми розбираюся у футболі? І сам собі відповів: нічим. І зробив свою першу ставку в найближчому ЛотоМаркеті. На щастя, вона виявилася досить вдалою - я вгадав 9 результатів. Грошей не заробив, але зрозумів, що зможу, і почав грати. До речі, потім ми з Романом часто грали вскладчину.

 

Згідно з правилами «Спортпрогноз», для того щоб зірвати джек-пот, потрібно вгадати результати 12 матчів - перемога, поразка чи нічия. Виграші виплачують також за 10 і 11 вгаданих результатів.

 

- Якщо говорити про цей виграшний тираж, то з ним все було незвично. Останнім часом ми разом з другом грали на 96 гривень в тираж. Ми практично не пропускали тиражі, а вони останнім часом були складними, так що ми постійно були «в прольоті». І коли Рома подивився програму того самого тридцять третього тиражу, він вирішив не грати, тому що «нічого неможливо вгадати». А я вирішив, що буде образливо, якщо після стількох «вливань в гру» я пропущу цей тираж і хтось зірве величезний джекпот. Адже він зростав протягом, якщо не помиляюся, 24 тиражів! І я зробив ставку. І як з'ясувалося - не прогадав!

 

Мінімальна ставка всього 3 гривні, і якщо ви непогано розбираєтесь у футболі, то вклавши цю скромну суму, можна розраховувати на виграш розміром в сотні тисяч гривень.

 

Для того щоб зробити точний прогноз, необхідно враховувати силу суперників, статистику зустрічей, стан команд напередодні матчу. Я у футболі дещо розумію, бо багато років їм цікавлюся, дивлюся матчі по телевізору, ходжу на стадіон. До речі, я завзятий уболівальник київського «Динамо», і мене пригнічує його нинішній стан і положення в турнірній таблиці. Коли почався тираж і я став стежити за ходом поєдинків, то мало-помалу почав вірити в те, що зможу виграти. Але скільки результатів вийде вгадати? Спочатку я зрозумів, що 8, потім 9,10, потім 11, залишалося дочекатися останнього результату, щоб дізнатися, чи «влучив» я в 12. Ось тут мене взяв мандраж: скільки людей можуть вгадати 11, скільки 12, в якій категорії я опинюся? Коли все закінчилося і я побачив, що головний переможець тільки один, став перевіряти свою ставку - один раз, другий, третій. Все сходилося. До того ж, виявилося, що у мене не один виграшний варіант на 12, але ще 3 на 10 і 3 на 11. Загалом я виграв 352 000. На ці гроші думаю купити машину і обов'язково відремонтую квартиру!

Поділитись:
3 квітня 2013
Ми у Viber!