0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Лотерейний мільйонер назвав числа, які випадуть з лототрону в наступному тиражі

24-річний Юрій Саєнко із Севастополя розважився на 7,5 млн грн. Молодий лотерейний мільйонер розповів як спіймати удачу «на гачок». Виявилося, що двері в життя з великими можливостями для Юрія відкрила банальна нудьга і бажання недорого розважитися.

 

Будучи у відпустці, Юрій гуляв по рідному місту і від нудьги вперше зайшов в лотерейний магазин і зіграв у лотерею. Зробив ставку в лотерею Мегалот, купив білет Лото-Забава і зіграв у кілька миттєвих лотерей - ці лотереї здалися йому найпривабливішими і досить простими. З першого ж разу у лотереї «Мегалот» Юрій вгадав три числа і виграв 27 гривень. Прийшовши за виграшем через кілька днів, він ще раз вирішив випробувати удачу і зробив ще 5 ставок за 5 гривень на виграні гроші.

 

На наступний день після телевізійного розіграшу лотереї «Мегалот», Юрій вирішив перевірити свої ставки: «Коли я відкрив сторінку сайту і побачив, що в мене збігається багато чисел, я не повірив! Я перевірив ще раз і побачив, що в мене співпали 6 чисел і коли я зрозумів, що за 6 вгаданих чисел виплачують 7,5 мільйонів гривень, я поперхнувся ».

 

3 квітня в телевізійному ефірі розіграшу державної лотереї «Мегалот» Юрій отримав сертифікат на 7,5 мільйонів гривень.

 

Про свої плани на багатомільйонний виграш переможець сказав так: «Я буду дуже обережно ставитися до цих грошей. Хочу все зробити «по розуму». Спочатку почекаю трохи, обдумаю все. Але точно інвестую у власний бізнес, а що зроблю з рештою грошей, подумаю потім - сума велика є над чим поміркувати ».

 

У майбутньому, Юрій планує продовжити грати в «Мегалот» і у нього є всі передумови повторити свій успіх - у першій своїй грі він вгадав 3 числа, в другій 6 і виграв Мегаприз, а на ефір, в якому Юрій отримував сертифікат переможця, зробив правильний прогноз на 2 числа.

 

Під час інтерв'ю одному з телевізійних каналів Юрій заповнив ще одну картку лотереї «Мегалот», числа які випадуть в наступному тиражі за прогнозом лотерейного мільйонера - 6,13,18,29,33,39 і Мегакулька 3.

 

Нагадаємо, що Юрій виграв Мегаприз лотереї «Мегалот», який становить 7,5 мільйонів гривень. У лотереї розігрують два багатомільйонних приза. Мегаприз виплачується за 6 вгаданих чисел з 42-х, якби Юрій вгадав ще й Мегакульку (число від 0 до 9), яка подвоює виграші, то його виграш склав би 15 мільйонів гривень.

Поділитись:
9 квітня 2013
Ми у Viber!