0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Удача полюбляє наполегливих

4-го травня на свята жителем міста Судова Вишня, що у Львівській області, в лотерею «ХТО ТАМ» була виграна сучасна квартира із ремонтом у Києві. Власником нової квартири став 49 річний Бочківський Олег Степанович, який став переможцем тільки завдяки своїй хоробрості та здоровому азарту.

 

Справа в тому, що пан Олег вже нев перший раз знаходився у студії «ХТО ТАМ». Спочатку він був гостем, якому дуже сподобалась гра. Але потім майбутній переможець захотів виграти головний приз і удача посміхнуласяйому. Він приїхав до студії у ролі основного гравця, задля того, щоб стати власникомголовного призу - квартири.

 

У суботу, 4-го травня, пройшовши всі конкурси, та маючи  на своєму рахунку більше 40 000 гривень, пану Олегу не пощастиловідкрити двері бажаної квартири з першої спроби. Але не розгубившись та не злякавшись можливої невдачі, він рішуче відмовився від половини виграшу задля того, щоб ще раз випробувати удачу і не помилився! З другої спроби Олег Степановичвідкрив двері і став власником квартири в Києві вартістю у півмільйона гривень!

 

Ні для кого не секрет, щодля звичайної родини мати окрему квартиру – велика удача, а для пана Олега у якого велика родина, квартира вартістю у півмільйона гривень – це мрія, яка стала реальністю завдяки його азарту та вірі в свою удачу!

 

Слід відмітити, що пан Олег став 359 власником квартири від лотереї «ХТО ТАМ».

 

Наступна 360-та квартира буде розігруватись у цю суботу 11-го травня у прямому ефірі каналу «1+1» о 9.00

Поділитись:
6 травня 2013
Ми у Viber!