0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Севастополець послухався продавця лотерей і виграв квартиру в Києві

 

25 травня в прямому ефірі розіграшу лотереї ХТО ТАМ на каналі «1+1», житель Севастополя виграв 360-у призову квартиру з ремонтом в Києві вартістю 500 000 гривень. Свого приза гравець захотів узяти грошима і купити квартиру в рідному Севастополі.

 

Переможця звати Олександр Данильчук, у лотерею грав в перший раз. І за свій виграш гравець дякує ... продавцю лотерей, яка вмовила його зіграти в лотерею і підтримувала в телевізійній студії під час телешоу.

 

- До цього випадку я ніколи в житті в лотереї не грав, і бажання такого не було, - зізнався переможець. Хоча я знаю людину, яка років 7-8 тому виграла мільйон гривень у «Лото-Забава». Але це мене ніколи не «заводило». Чому раптом вирішив зайти в лотерейний магазин, - цього я пояснити не можу. Думаю, що підштовхнув слух про лотерейний магазин, в якому часто трапляються виграшні білети. Я працюю в будівельній компанії, і ось уже шостий рік відкладаю частину зарплати, щоб купити собі квартиру. Мені ще років 5-6 треба було б збирати гроші, щоб накопичити потрібну суму. І ось, 16 травня я вирішив зайти в лотерейний магазин спробувати долю.

 

- Це був звичайний четвер, - розповідає продавець лотерей Зоя Михайлівна. - Зайшов молодий чоловік і запитав, чи можна купити білет «Лото-Забава». Я відповіла: «Звичайно, можна і потрібно!», Роздрукувала на терміналі білет, покупець розплатився, я побажала йому удачі, і він пішов до виходу. Раптом він розвертається і говорить: «Спасибі за побажання удачі». А я йому: «Якщо хочете велику удачу, повертайтеся, ми зараз що-небудь придумаємо». Сказала це просто так - перше, що спало на думку. А він підходить і запитує: «І що ж ми придумаємо?». І я запропонувала йому зіграти в квартирну лотерею. Зараз я розумію, чому він одразу погодився, адже квартира - це його головна мрія. А тоді я про нього нічого не знала, просто пощастило вгадати. Доля!

 

- Спочатку я купив 5 білетів «ХТО ТАМ», серед них були два миттєвих виграшу, 5 і 10 гривень. Я подумав, що не буду забирати ці гроші, і взяв ще 10 білетів, там були ще миттєві виграші, на них купив ще білетів. Загалом, у мене вийшло десь 20 білетів, які давали шанс потрапити на телерозіграш. Але коли мені через кілька днів прийшла есемеска, що я виграв запрошення в студію, - не повірив, пішов до Зої Михайлівни. І запропонував поїхати в Київ разом, - це ж повністю її заслуга, що я в той день купив лотерейні білети. У везучому лотерейному магазині працюють люди з легкою рукою і удачею, а мені, граючи за квартиру у Києві був необхідний мій талісман удачі - мій продавець.

 

 

Зоя Михайлівна відразу погодилася.

 

- Я працюю розповсюджувачем 2 роки, мої покупці вже вигравали запрошення на гру, але ніхто раніше не пропонував поїхати до Києва. Вболівала за Олександра щосили, а коли він виграв квартиру, емоції були такі, що навіть передати не можу!

Поділитись:
27 травня 2013
Ми у Viber!