0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

У «Спортпрогнозі» зірвали великий джек-пот - 320 000 грн.!

 

27 травня в державній лотереї тото «Спортпрогноз» зірвали черговий джек-пот, вже 5-й у цьому році і 91-й за всю історію гри.

 

Цього разу удача посміхнулася футбольному знавцеві з Маріуполя. Він виявився єдиним учасником тиражу (№ 061), який зробив правильний прогноз на всі 12 матчів, і одноосібно виграв джек-пот у сумі 320 000 гривень, - один з найбільших в історії лотереї.

 

«Спортпрогноз», - єдина в Україні лотерея тото з джек-потом, що робить цю гру унікальною. Тільки в «Спортпрогнозі» любителі і знавці спорту мають можливість вигравати такі великі суми в сотні тисяч гривень.

 

Новий володар джек-поту ще не заявив про свої права на джек-пот, але його вже чекають у Маріупольському регіональному представництві лотерейного оператора МСЛ для оформлення виграшу.

 

Максимальна сума джек-поту, який коли-небудь вигравали в «Спортпрогноз» - 400 000 гривень, його виграли, розділивши між собою, відразу кілька гравців. А сума максимального одноосібного виграшу дорівнює 340 000 гривень. Останній раз саме такий джек-пот виграв 27-річний киянин Максим Пєшков 17 березня цього року (тираж № 033).

 

У тото лотереї «Спортпрогноз» джек-пот виграють частіше, ніж у будь-який інший української лотереї. При цьому виграші виплачуються не тільки за 12 вгаданих результатів, але також за 11 і 10, а це означає, що зробивши одну або навіть дві помилки в прогнозі, гравці мають право на отримання виграшів, суми яких коливаються, залежно від кількості переможців, від сотень до кількох десятків тисяч гривень.

 

Тиражі «Спортпрогноз» проводяться щотижня: від одного до чотирьох в залежності від періодів футбольної активності. Виграші виплачуються на точках продажів лотереї вже наступного дня після проведення розіграшів.

Поділитись:
27 травня 2013
Ми у Viber!