0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Киянин виграв 7,5 мільйонів за один вечір

19 червня у державній лотереї «Мегалот» знову виграли величезні гроші - 7,5 мільйона гривень. Виграшну ставку зробили на Київському Подолі всього за дві години до початку розіграшу!

 

Про переможця поки мало що відомо, адже він ще не прийшов оформити свій виграш. Можливо, щасливий переможець Мегапризу в 7,5 мільйона гривень ще навіть і не здогадується, що став мультимільйонером?!

 

На даний момент відомо, що гравець зробив дві ставки у лотерейному кіоску, який знаходиться в Києві на Подолі. В одній із ставок він вгадав 6 виграшних чисел - 5, 15, 18, 19, 27 і 40. У прес-службі лотерейного оператора «М.С.Л.», який є організатором числової лотереї «Мегалот», повідомили номер чека гравця - 05171.

 

Цікавим фактом є результативність цієї лотереї - кожні два місяці хтось виграє величезні гроші.

 

На даний момент статистика виграшу Мегапризу така:

13.10.2012 – Дніпропетровськ

01.12.2013 - Кривий Ріг

27.03.2013 – Севастополь

19.06.2013 – Київ

 

Тільки виграні Мегапризи, у загальній сумі, становлять 30 мільйонів гривень. При цьому найбільший приз цієї лотереї - джек-пот у 15 мільйонів гривень, вперто тримається.

 

За словами Юрія Саєнка із Севастополя (володаря третього Мегапризу, який виграв 7,5 млн. грн. 27 березня цього року), 7,5 мільйона гривень - це суперприз для будь-якого гравця, але удачливий 24-річний кримчанин за джек-пот все ж таки продовжує боротися. «Я випадково зробив ставку, в якій вгадав 6 чисел. До цього я ніколи не грав у лотереї і тим більше не думав, що мені може пощастити, але тепер, коли я на 100% знаю, що таке може статися з будь-яким, я мрію зірвати ще й джек-пот ».

 

«Звичайно, кожен гравець мріє зірвати найбільший джек-пот в Україні. І четвертий переможець за 7 місяців підтверджує, наскільки близький момент його виграшу. Адже за правилами лотереї «Мегалот», джек-пот виграє той, хто крім 6 чисел із 42-х вгадає і Мегакульку - цифру від 0 до 9-ти. Будь-який гравець, може докупити всі 10 Мегакульок і гарантовано подвоїти свої виграші або зірвати Мега джек-пот »- повідомили в компанії « М.С.Л. ».

 

 

До речі, фахівці припускають, що найближчим часом джек-пот не встоїть: - «Я думаю, що в найближчі тижні, рекорд буде побитий - частота зриву Мегапризу вражає і дивує кожного, плюс весь час «на кону» знаходиться найбільший джек -пот в Україні. У даному випадку, математика підкріплюється психологією гри. Згадаймо черги в США, коли розігрують багатомільйонні джек-поти. Коли накопичується така сума і великі призи розігруються так часто, люди починають грати дуже активно та ймовірність зірвати джек-пот істотно зростає - чим більше ігрових комбінацій беруть участь у тиражі, тим більше шансів, що з лототрону випадуть кульки, на які було зроблено ставки »- сказала доктор психологічних наук, фахівець з психології гравця Ірина Журавльова-Гіоніс.

Поділитись:
20 червня 2013
Ми у Viber!