0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Бухгалтер з Києва поповнила свій гаманець на 7,5 лотерейних мільйона

 

19 червня у державній лотереї «Мегалот» розіграли 7,5 мільйона гривень. Тільки зараз стало відомо, хто поповнив свій гаманець такою величезною сумою.

 

Переможницею стала 40-річна киянка на ім'я Любов, вона працює бухгалтером в одній з компаній та має 18-річного сина. Переможниця вирішила не афішувати своє прізвище, щоб не наражати себе на небезпеку і забезпечити повну анонімність, але з радістю поділилася своєю історією виграшу.

 

«У різні лотереї граю вже 13 років, іноді вигравала, але великих виграшів не траплялося. Коли з'явилася можливість робити ставки он-лайн, стала пробувати грати й через інтернет. Оскільки за професією я бухгалтер, то намагаюся грати, як то кажуть, з калькулятором у руках, із розрахунком. Стежу за тим, які номери випадали в минулих тиражах та намагаюся зрозуміти які можуть виявитися виграшними в наступних. Але іноді, проти своїх же правил, я граю без жодного розрахунку: або довіряю вибір чисел терміналу, або ставлю на числа, які бачу навколо, на будинках, машинах, або закреслюю числа, які відповідають датам народження близьких », - сказала Любов.

 

19 червня за дві години до початку розіграшу, володарка Мегапризу заповнила всього лише два ігрові варіанти.

 

«Виграшна ставка вийшла такою собі «солянкою» з номера мого будинку, днів народжень моїх рідних, віку сина і мого власного», - повідомила Любов.

 

Про виграш переможниця дізналася вранці 20 червня, перевіривши результати на сайті лотереї. За її словами, вона зазнала найбільший шок у своєму житті, незважаючи на те, що останні два місяці у неї було передчуття хороших життєвих змін. Любов думала, що це пов'язано з пропозицією нової роботи. Однак від нової роботи вона відмовилася, а передчуття залишилося. Про виграш повідомила тільки найближчим людям, а для інших це залишиться великою таємницею.

 

Виграш Любов планує витрачати як на вирішення насущних питань, так і на здійснення своїх бажань: «Тепер я жінка з капіталом і зможу собі дозволити «гарне життя». Хочу реалізувати давню мрію - побачити своїми очима інші країни і континенти. Париж, Амстердам, Нью-Йорк, Рим ..., - стільки цікавого, аж дух захоплює! Моє життя вже змінилася, тому що я знаю, як багато можу собі дозволити. І це вже дуже чудово, повірте».

 

Нагадаємо, що виграний 19 червня Мегаприз став вже 4-м за останні 7 місяців - кожні два місяці у лотереї «Мегалот» виграють 7,5 мільйонів гривень. Найбільший приз цієї лотереї - джек-пот, розміром у 15 мільйонів гривень, все ще залишається на кону. І, як повідомляють у лотерейній компанії «М.С.Л.», активність гравців зростає, а це означає, що вже найближчим часом може зірватися черговий Мегаприз або джек-пот.

Поділитись:
2 липня 2013
Ми у Viber!