0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Лотерейний оператор «М.С.Л.» почав будівництво льодового палацу в Богуславі

15 липня в місті Богуслав відбулася церемонія закладання пам'ятної капсули у фундамент Льодового палацу зимових видів спорту, будівництво якого веде найбільший лотерейний оператор «М.С.Л.» за рахунок власних коштів. Урочисту церемонію відвідав Генеральний директор лотерейного оператора «М.С.Л.» Євген Власенко, Голова Київської Обласної Державної Адміністрації Анатолій Присяжнюк, мер міста Богуслав В'ячеслав Дяченко та інші почесні гості.

 

 

Генеральний директор лотерейного оператора «М.С.Л.» Євген Власенко повідомив, що будівництво Льодового палацу йде згідно з графіком і на початку 2014 року новітній спортивний майданчик європейського рівня відкриє свої двері для всіх бажаючих долучитися до здорового і спортивного способу життя.

 

Голова Київської обласної державної адміністрації зазначив, що будівництво Льодового палацу ведеться виключно за рахунок інвестора - лотерейного оператора «М.С.Л.». При будівництві використовуються будівельні матеріали вітчизняного виробництва, а на самому будівництві задіяні робітники з Київської області та Богуслава, таким чином, інвестор ще й підтримує вітчизняного виробника і створює додаткові робочі місця.

 

 

Нагадаємо, що розмір інвестицій в будівництво Льодового палацу зимових видів спорту становить 20 млн грн. У Палаці льодових видів спорту будуть створені всі умови, як для професійних спортсменів, так і для новачків та любителів льодових видів спорту. Новітні технології та сучасне обладнання, які застосуються для будівництва, дозволять організовувати в Палаці різного роду спортивні заходи обласного та національного значення. Також на базі Палацу планується створення дитячо-юнацької спортивної школи зимових видів спорту.

 

 

Лотерейний оператор «М.С.Л.» проводить масштабну благодійну та спонсорську діяльність. «М.С.Л.» фінансує Федерацію ветеранів фізкультури і спорту, ФСТ Динамо, Федерацію спортивного туризму України, дитячо-юнацьку спортивну школу Схід, Федерацію Футболу міста Києва. Більше 13 років «М.С.Л.» надає фінансову підтримку кінофестивалю «Молодість».

 

Поділитись:
16 липня 2013
Ми у Viber!