0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Чемпіони та призери Всесвітньої літньої Універсіади подякували за свій успіх лотерейному оператору «М.С.Л.»

17 липня в місті Казань (Росія) завершилася Всесвітня літня Універсіада, на якій спортсмени з України завоювали 77 нагород різного гатунку (12 золотих, 29 срібних і 36 бронзових медалей), що дозволило Україні зайняти 6-е місце в загальнокомандному заліку і 3-є за кількістю медалей. Учасники Універсіади подякували за свій успіх лотерейному оператору «М.С.Л.», саме лотерейний оператор «М.С.Л.»вже більше 43-х років надає фінансову підтримку ФСТ «Динамо», чиї спортсмени завоювали більшість медалей у скарбничку української збірної на Універсіаді.

 
 Завдяки грамотній роботі тренерів, самовідданості спортсменів та фінансовій підтримці лотерейного оператора «М.С.Л.», в цьому році збірна команда студентів України за кількістю золотих медалей випередила таких гігантів як США, Францію та Італію.

 

 Слід зазначити, що оператор державних лотерей «М.С.Л.» надає фінансову підтримку спортивним організаціям за рахунок власних коштів. Крім ФСТ «Динамо» лотерейний оператор фінансує - Товариство ветеранів спорту, ДЮСШ «Восход», «Товариство спортивного туризму» та багато інших організацій.

 

 Завдяки підтримці компанії «М.С.Л.» оновлюються спортивні майданчики, проводяться змагання, фінансуються тренувальні збори.

 

На даний момент, одним з найбільш грандіозних проектів є зведення Палацу льодових видів спорту в місті Богуслав Київської області. Тільки в будівництво Палацу оператор державних лотерей «М.С.Л.» інвестує більше 20 мільйонів гривень.

 

На фото Чемпіони та призери Всесвітньої літньої Універсіади та Директор з маркетингу лотерейного оператора "М.С.Л." Вікторія Цомая.

Поділитись:
23 липня 2013
Ми у Viber!