0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Киянка виграла квартиру в лотерею

У суботу 3-го серпня у лотерею «ХТО ТАМ» виграли 361-у квартиру вартістю понад 500 000 гривень. Переможницею стала киянка Олена Валеріївна Бондаренко. Олена - логопед, а також мати трьох дітей. Найстаршому із синів, Дмитру - 13 років. Молодшим Саші та Гоші - 5 і 3 роки відповідно. На даний момент Олена перебуває в декретній відпустці, виховуючи наймолодших в сімействі. Головним годувальником в сім'ї є чоловік пані Олени, Олександр, який до цих пір не може повірити в свою удачу.

 

Переможниця розповідає, що хоч часу на розваги немає, але іноді дуже важко відмовити собі в задоволенні ненадовго відволіктися від метушні і просто відпочити. Саме таким відпочинком для Олени є лотереї, завдяки яким зараз у багатодітної сім'ї Бондаренко з'явилася нова квартира, площею майже 50 квадратних метрів.

 

-          Років 8 тому я захопилася «Лото-Забава», - говорить вона, - а потім подружка «присадила» мене ще й на «ХТО ТАМ». Чомусь я завжди була впевнена, що виграю квартиру або джек-пот. Я так і казала друзям, а вони тільки сміялися, не вірили. Ну, от я і довела, що не дарма грала і вірила. Тепер нехай лікті кусають, що самі не грали. А я буду продовжувати грати, адже у мене ще два сини підростають, їм теж квартири потрібні. І джек-пот від мене не втече.

 

На квартиру вже є великі плани. Свою першу, виграну в «ХТО ТАМ» квартиру, Олена планує подарувати старшому синові, коли той подорослішає. Вона серйозно налаштована грати в лотереї аж до переможного кінця, поки квартирами не будуть забезпечені молодший Олександр і Гоша.

 

Можливо найближчим часом бажання нашої переможниці справдиться.

 

Доречі, віднедавна випробувати свою удачу можна навіть не виходячи зі свого будинку. Тепер виграти квартиру в «ХТО ТАМ» може кожен власник комп'ютера та інтернет з'єднання, зігравши на он-лайн порталі www.igra.msl.ua

 

Наступна квартира буде розіграна в суботу, 10 серпня в 9:00 в прямому ефірі телеканалу «1+1».

Поділитись:
5 серпня 2013
Ми у Viber!