0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Киянин зіграв у 5-ти гривневу лотерею і виграв більше 14 тисяч гривень

На виграні гроші, удачливий киянин планує купити нову техніку. Володимиру Шевченку, саме так звуть переможця, пощастило виграти понад 14 000 гривень у державну лотерею Мегалот. За його словами, до цього в лотерею йому не дуже щастило, але він не втрачав надії, що стане володарем великого призу. Удачу йому приніс лотерейний білет, куплений всього за 5 гривень у лотерейному кіоску.

 

«У радянські часи я грав у Спортлото і коли дізнався, що лотерея Мегалот правонаступник цієї лотереї, став грати в неї, - розповів Володимир. До виграшу у чотирнадцять тисяч, великі гроші я не вигравав, були тільки невеликі виграші, які й давали мені впевненість, що я потроху наближаюся до великого виграшу і мені потрібно ще трохи везіння, щоб вгадати всі кулі. А я, як і кожен лотерейний гравець, мріяв і продовжую мріяти про джек-пот - 15 мільйонів гривень. Такі гроші вирішать всі мої запитання, ще й онукам вистачить».

 

На даний момент лотерея Мегалот, в яку грає Володимир, є найпривабливішою для гравців - у ній розігрується найбільший в Україні джек-пот. Крім того, за останній рік в цю лотерею було виграно чотири призи по 7,5 мільйона гривень і коштує вона всього 5 гривень. Деякі гравці числових лотерей розробляють системи, які допомагають їм на основі статистичних даних, обчислити кульки, які випадуть з лототрону під час розіграшу. В історії відомі випадки, коли таким гравцям вдавалося виграти великі гроші. «Я знаю, що багато гравців дотримуються якоїсь схеми або системи, щоб виграти призи, але я просто покладаюся на удачу. Тим більше, я читав, що гравці, які вигравали у Мегалот по 7,5 мільйона гривень, ставили на ті числа, які «прийшли їм у голову». Так граю і я. Шкода тільки, що я промахнувся з одним числом і не виграв мільйони», - сказав Володимир.

 

Великий виграш «підігрів» інтерес Володимира до лотереї, він планує виграти ще більший грошовий приз у Мегалот, а віднедавна вирішив грати ще й в спортивну лотерею Спортпрогноз: «Я розбираюся у футболі, от і вирішив конвертувати знання в гроші. До речі, про виграш я дізнався, коли вирішив подивитися на сайті результати спортивної лотереї, але помилково відкрив сторінку Мегалот, став звіряти цифри і зрозумів, що вони збігаються з моїми. Зі страху закрив сторінку, а потім вирішив все ж таки перевірити ще раз - раптом виграв Мегаприз, але, на жаль, одна кулька не співпала. Значить мої мільйони ще попереду».

 

Свій виграш Володимир планує вкласти в покупку нової техніки в квартиру. «Коли моя родина дізналася про виграш - все дуже зраділи і відразу стали думати, у що краще вкласти виграш. Остаточно ми ще не визначилися, але схиляємося до купівлі гарного плазмового телевізора з відмінною аудіосистемою, щоб при перегляді футболу було відчуття, що я на стадіоні. Ну а виграй я трохи більше, то обов'язково відправився б у якійсь круїз. Так що буду й надалі прагнути виграти джек-пот», - сказав Володимир.

Поділитись:
9 серпня 2013
Ми у Viber!