0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

У спортивній лотереї «Спортпрогноз» відразу 2 футбольних знатока зірвали джек-пот

У 89-му тиражі державної спортивної лотереї «Спортпрогноз» відразу 2 знатоки футболу змогли зірвати джек-пот, який склав 180 000 гривень. Переможцями стали гравці, що зробили ставки в Полтаві та місті Самбір, що на Львівщині.

 

 

Спортивна лотерея «Спортпрогноз» - це єдина тото лотерея на ринку України, в якій гравці покладаються не стільки на удачу, скільки на свої знання футбольних команд. Кожен з переможців правильно спрогнозував результат футбольних матчів, які входили в програму 89-го тиражу. Програма складалася з матчів чемпіонату України і матчів першого туру чемпіонатів Німеччини і Франції, які стартували на цих вихідних.

 

Зірваний джек-пот, розміром в 180 000 гривень є 95-м джек-потом, який був виграний за весь час проведення тиражів «Спортпрогноз» з 12 парами футбольних команд. За весь 2013 рік, було зірвано вже 9 джек-потів. Наступний джек-пот буде розіграний вже в наступному тиражі, головний приз якого буде складати 100 000 гривень.

 

За статистикою, саме в «Спортпрогнозі» виграють частіше, ніж у будь-який інший українській лотереї. При цьому виграші виплачуються не тільки за 12 вгаданих результатів, а також за 11 і за 10. Таким чином, допустивши одну або дві помилки в результатах, гравець має право на виграш, який буде залежати від кількості загальних переможців окремого тиражу. Цікаво, що вартість ставки складає всього 3 гривні.

 

Тиражі лотереї «Спортпрогноз» проводяться щотижня: від одного до чотирьох разів залежно від періодів футбольної активності. Виграші виплачуються на точках продажу лотерей вже на наступний день після проведення розіграшів.

 

Поділитись:
12 серпня 2013
Ми у Viber!