0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Полковник з Дрогобича виграв мільйон у лотерею

Юрію Шаповалову з міста Дрогобич пощастило виграти в лотерею один мільйон гривень.  Пан Юрій, який наразі є полковником у відставці, грає в лотереї вже протягом 13 років і це його перший по-справжньому великий виграш, який дозволить йому вирішити всі нагальні сімейні питання.

 

- За 13 років гри були різні моменти, - зізнається мільйонер. - Коли тиждень за тижнем удача до тебе не приходить, то починаєш на неї ображатися. Бувало й так, що ми з дружиною переставали вірити в успіх. Але потім згадували, що все-таки це лотерея і в наступному розіграші може пощастити вже нам. Ми заспокоювалися і продовжували грати. А коли бачиш в телестудії людей, які виграють сотні тисяч і навіть мільйони гривень, то віра ще більше зміцнюється. А тепер, побачивши і мене на телеекрані, хтось подумає: «Сьогодні він, а завтра я». І це вірна думка, ми ж у лотерею граємо. Втім, це я зараз такий розумний, а раніше думки були різні, каюся.

 

У Юрія з дружиною двоє дорослих дітей і двоє онуків. Саме під час приїзду дітей з онуками в Дрогобич до батьків, він став багатшим на 1 000 000 гривень. Про виграш у лотерею  переможець згадує з посмішкою.

 

- У суботу 10-го серпня я пішов з донькою та онуками в супермаркет, - розповів Юрій. Купив, як завжди, білети «Лото-Забава». Один подарував доньці, два віддав дружині. У неділю вранці вийшов у двір підготувати для онуків невеликий надувний басейн  щоб ті поплескалися, адже було досить спекотно. Коли зайшов у будинок, дружина сиділа біля телевізора і якось незвично пильно дивилася на екран. Раптом тихо промовила: «Ну, давай номер 22!». І тут же чую, як ведуча розіграшу «Лото-Забава» говорить: «Номер 22». І відразу моя Алла вигукує: «Ми виграли мільйон!», схоплюється і показує мені білет із трьома закресленими лініями. Я подивився на номер білету і здивувався ще більше: 0599999, незвичайний номер у нашого щасливого білета!

 

На виграш у його сім'ї вже є великі плани.

 

- Треба відремонтувати батьківський будинок, який дістався нам у спадок, допомогти доньці, відкласти частину грошей онукам на навчання. Багато всього треба!

 

Юрій став 194-м мільйонером в історії лотереї «Лото-Забава». У прямому ефірі розіграшу лотереї, ведучі «Лото-Забави» вручили Юрію пам'ятний сертифікат.

 

- Мені дуже сподобалася студія, дуже гарні ведучі, яким я подарував книги про Дрогобич, неймовірна атмосфера прямого ефіру. Я дуже хвилювався, але це дуже приємні відчуття. Після ефіру мені дзвонили, вітали. Приємно, дуже хочеться, щоб і їм так пощастило. Дуже радів, що в ефірі виграли ще один мільйон, пощастило ще комусь в Одеській області. Давайте долі можливості - ось що я хочу всім побажати!

Поділитись:
19 серпня 2013
Ми у Viber!