0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Кінофестиваль «Молодість» відбудеться за фінансової підтримки лотерейного оператора «М.С.Л.»

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» надасть фінансову підтримку у проведенні міжнародного кінофестивалю «Молодість», який проходитиме у Києві цієї осені.

 

Оператор державних лотерей «М.С.Л.» вже більше 14 років є одним з основних спонсорів кінофестивалю. Крім того, лотерейний оператор «М.С.Л.» є спонсором Гран-прі «Молодості», який вручається переможцеві конкурсної програми.

 

Фінансова підтримка лотерейного оператора «М.С.Л.» дозволяє із року в рік проводити такий важливий для міжнародної репутації України кінофестиваль.

 

Генеральний директор компанії «М.С.Л.» Євген Власенко: Підтримка кінофестивалю «Молодість» - це вже традиція для нашої компанії. За роки нашого партнерства кінофестиваль представив українцям найкращі досягнення кіномистецтва і отримав славу кіноподії світового масштабу. І цього року, завдяки самовідданій роботі організаторів і нашої підтримки, на кінофестивалі буде дуже обширна кіно-програма та різноманітні заходи, у тому числі й численні майстер-класи.

 

«Молодість» - сама регулярна кіноподія України та Східної Європи за версією Міжнародної Асоціації КінопродюсерівFIAPF.

 

Щоосені фестиваль представляє більше 250 фільмів з усього світу. Конкурсна програма складається зі студентських, перших короткометражних та повнометражних фільмів. Крім того, в рамках програми кінофестивалю відбудеться показ авторських робіт як визнаних, так і нових кінематографістів.

 

Поділитись:
21 серпня 2013
Ми у Viber!