0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Сім

11-го серпня у лотерею «Лото-Забава» щасливе сімейство Любинецких з Маріуполя виграло приз розміром в 252 тисячі гривень.

 

На виграні гроші, Акмал та його дружина Інна збираються придбати квартиру для своїх підростаючих дітей.

 

- Цих грошей має вистачити на хорошу двокімнатну квартиру, - каже Інна. Ось підростуть наші діти, стануть студентами, тоді нехай живуть окремо від нас, радіють своїй свободі та незалежності.

 

Виявилося, що виграшний білет був куплений з нагоди  професійного свята працівників торгівлі. Акмад, який до цього грав у лотереї близько двох років, вирішив зробити своїй дружині подарунок і вручити їй лотерейний білет. Як виявилося трохи пізніше, неординарний подарунок вартістю 10 гривень приніс більш ніж 250 тисяч. Важко уявити радість батька сімейства, який тепер може гарантувати своїм дітям окреме житло.

 

- Я приїхав в Україну з Таджикистану майже 14 років назад, - каже Акмал. Одружився; у нас з Інною двоє чудових дітей, хлопчик і дівчинка: Тимуру 14 років, Карині 13. Син серйозно захоплюється футболом, тренується в Академії ФК «Шахтар» та сподівається в майбутньому потрапити до основного складу улюбленої команди. Ми в нього віримо. Я взагалі вірю у все добре, і в лотерейний виграш також вірив. Щотижня ми купували лотерейні білети на 10-20 гривень. І нам пощастило!

 

Останнім часом лотерейні білети стали популярним видом подарунка з нагоди різноманітних свят. Нагадаємо, що цієї зими луганчанину Миколі на різдво подарували лотерейний білет, за яким він виграв 7 млн ​​грн. в ту ж лотерею «Лото-Забава». Досить часто подарований комусь лотерейний білет перетворювався на нову іномарку, сучасну квартиру або ж солідний грошовий приз.

Поділитись:
11 серпня 2013
Ми у Viber!