0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Прокинувшись, українці стануть багатшими

 

Проведені нещодавно в Україні статистичні дослідження виявили дивовижну річ: більшість населення нашої країни зовсім не поспішає отримувати від життя максимальної вигоди, радості і задоволення.

 

На думку дослідників, логіка багатьох українців приблизно така: хтось підкинув під двері мільйон доларів? Так це ж треба вийти, підняти - хай краще хтось інший підбере. Або: Джонні Депп запропонував безкоштовно пожити на його віллі і покататися на його яхті? Якось не хочеться далеко їхати, летіти, та й у дорозі всяке може трапитися, - краще колегам по роботі запропонувати, нехай вони розважаються.

 

Складається враження, що лінь, небажання змінювати свій побут, несвідомий страх до змін стають нашими національними рисами. Не хочеться в це вірити, адже ми знаємо, що багато наших співвітчизників активні, рухливі, хочуть і вміють ставити перед собою цілі і досягати результату, цілеспрямовано роблять своє життя таким, яким хочуть його бачити. Але якщо говорити про більшість ...

 

А от більшість з нас більш за все мріє ... про вихідні, щоб нарешті виспатися досхочу, як кажуть, до очманіння. Але, по-перше, надмірно тривалий сон, годин так до 11-12 на день шкідливий для здоров'я (лікарі стверджують, що набагато корисніше раніше лягти і раніше встати). А по-друге, поки ми «спимо на обидва вуха» - упускаємо такі можливості, про які можна лише мріяти.

 

Спати довше, ніж до дев'ятої години ранку - це фатальна помилка! І навпаки, неспання в такий час не тільки корисно для здоров'я, а й говорить про правильний спосіб життя людини, свідчить про рівень його інтелекту і орієнтованості на майбутнє. Не дарма ж говорить народна мудрість: хто рано встає, тому Бог дає.

 

Непрямим доказом наших лінощів і нашого небажання «підняти мільйон, який лежить на ппідлозі» може служити той факт, що в Україні в лотереї грає всього лише близько 10% населення. У той час як у Європі - 65%, а в Америці - до 80%! Звідки така жахлива різниця в менталітеті, можна лише здогадуватися, але уявіть собі, наскільки було б в Україні більше мільйонерів і багатих людей, якби ми всього-навсього менше спали по вихідних і брали участь в лотереях.

 

Ніхто не назве точну кількість мільйонерів у нашій країні, але цілком очевидно, що з кожним тижнем їх стає все більше. Це факт, з яким не посперечаєшся. Тільки в українських державних лотереях мільйони гривень виграють десятки, а то й сотні людей на рік. Приміром, у лотереї бінго «Лото-Забава» (згідно з даними на сайті державного оператора лотерей) за цей рік мільйонерами стали 26 людей, а за всі роки проведення лотереї таких щасливчиків вже майже 200 людей. Ці люди не проспали своє щастя, не полінувалися купити лотерейний квиток, і виграли величезні гроші, які зробили їх життя кращим, легшим, комфортнішим, вирішили безліч, здавалося б, нерозв'язних проблем.

 

То чи не час нам усім прокинутися, дорогі співвітчизники? Адже щонеділі хтось втрачає шанс змінити своє життя на краще. Джек-пот у «Лото-Забава» - 8 мільйонів гривень, такі гроші вирішать всі проблеми. Нехай їх виграє хтось інший? Або дійсно прийшов час прокинутися?

Поділитись:
23 серпня 2013
Ми у Viber!