0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Гран-прі МКФ «Молодість» профінансує лотерейний оператор "М.С.Л."

Про це 10 жовтня 2013 року на прес-конференції у столичному кінотеатрі «Київ » заявили Андрій Халпахчі , генеральний директор кінофестивалю «Молодість» та Євген Власенко , генеральний директор компанії «М.С.Л.», яка є одним із партнерів фестивалю і спонсором Гран-прі.

 

За словами Андрія Халпахчі, компанія «М.С.Л.» протягом 13 років фінансово підтримує проведення кінофестивалю у Києві , і це співробітництво є одним із найбільш довготривалих відносин за всю історію розвитку «Молодості».

У свою чергу Євген Власенко висловив подяку всім організаторам кінофестивалю за можливість побачити справжнє авторське кіно , а також запевнив , що «М.С.Л.» і надалі співпрацюватиме із «Молодістю» й надаватиме фінансову підтримку.

Нагадаємо, що минулого року Гран-прі 42-го міжнародного кінофестивалю «Молодість» - статуетку золотого скіфського оленя та сертифікат на 80 000 гривень отримав режисер із Греції Бабіс Макрідіс за свою кінострічку під назвою «L». Призи були вручені маркетинг- директором компанії «М.С.Л.» Вікторією Цомая . За приблизними підрахунками , минулого року аудиторія фестивалю склала понад 50 000 чоловік.

Цього року урочисте нагородження переможців відбудеться 26-го жовтня під час офіційного закриття кінофестивалю. Сертифікат на $ 10 000 буде вручений переможцю генеральним директором компанії «М.С.Л.». Нагадаємо , що 43-й кінофестиваль «Молодість » проходитиме у Києві з 19 по 27 жовтня 2013 року.

Поділитись:
10 жовтня 2013
Ми у Viber!