0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Новини

Сенсація! У другому розіграші нової лотереї "Топ" виграно головний приз

14 жовтня 2013 року на українському лотерейному ринку з'явилися відразу дві унікальні новинки від лотерейного оператора «М.С.Л.» - лотереї «Тіп» і «Топ». На другий день розіграшу нової лотереї «Топ» виграли головний приз - 200 000 гривень.


Виграшний лотерейний білет був куплений у Львові, в універмазі «Львів» на вул. Княгині Ольги, 106. Вартість виграшного лотерейного білета - 2 гривні.


На даний момент інформація про переможця невідома, його очікують в регіональному представництві «М.С.Л.» для оформлення виграшу.


За словами математика Олександра Голініщева, такий швидкий виграш головного призу в лотереї «Топ» не дивний: - «В лотереях «Тіп» і «Топ» найвищі ймовірності виграшу головного призу з усіх існуючих в Україні лотерей. Враховуючи, що на старті продажів цих лотерей вже виграли один з головних призів, динаміка виграшів буде дуже стрімкою - ці призи будуть вигравати щодня. Чим більше буде куплених білетів, тим частіше будуть виграші».


Нагадаємо, що лотереї «Тіп» і «Топ», з головними призами розміром 100 000 і 200 000 розігруються щодня, а вартість лотерейних білетів є найдоступнішою в Україні - 1 і 2 гривні відповідно. Розігрують призи в ефірі телеканалу Україна.

Поділитись:
16 жовтня 2013
Ми у Viber!